"Bizim işimiz insanları mutlu etmektir"

"Bizim işimiz insanları mutlu etmektir"
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sanatın insanları mutlu ettiğini, belediyeciliğin de insanları mutlu etme sanatı olduğunu belirterek, "Bizim işimiz insanları mutlu etmektir" diye konuştu.
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Osman Hamdi Bey Sanat Atölyesi Eğitmeni Ahmet Şahit'in, yağlı boya resim sergisi sanatseverlere buluştu.
Büyükçekmece Belediyesi Dalyan Sanat Kafe'deki serginin açılışına katılan Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sanatla belediyeciliğin ortak noktasının insanı mutlu etme sanatı olduğunu belirterek, sergide yer alan yağlı boya eserleri çok beğendiğini söyledi.
"Türkiye adına sevindirici"
Başkan Akgün şunları söyledi: “Ahmet beyi uzun zamandır tanıyorum. Onun gibi yetenekli bir ressamın, Büyükçekmece’nin sanat hayatına önemli katkılar sunması bizler adına şanstır, zenginliktir.

Büyükçekmece'nin uluslararası alanda elde ettiği ödüllere baktığınızda  sanat anlamında, kültür anlamında önemli başarılar elde ettiğimizi görebilirsiniz. Son olarak Çin’de 55 ülkenin katıldığı ve halk oylamasıyla ödüle layık görülen "Engellerimiz Bizi Durduramaz" projemiz, bir yanı ile sanat projesidir. Şu an da Çin'de 7 tane çocuğumuzun yapmış olduğu resimler sergileniyor. Bunların hepsi Büyükçekmece adına, Türkiye adına sevindirici gelişmelerdir.”
Başkan Akgün'e teşekkür etti
Azeri kökenli ressam Ahmet Şahit, Büyükçekmece'nin, Belediye Başkanı Hasan Akgün’ün sayesinde bir kültür ve sanat merkezi olduğunun altını çizerek; sanata ve sanatçıya verdiği destekten dolayı Başkan Akgün ve ekibine teşekkür etti. Yapılan konuşmaların ardından serginin açılış kurdelası kesildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.