Büyükçekmece’de el sanatları tanıtım günleri başladı

Büyükçekmece’de el sanatları tanıtım günleri başladı
Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi el sanatları eğitmenleri ve öğrencilerinin hazırlamış olduğu el emeği göz nuru eserler 'El Sanatları Tanıtım Günleri' adlı sergide hayat buldu.

Çok başarılı bir sergi

Büyükçekmece Halk Akademisi eğitmen ve öğrencilerinin her yeni eğitim öğretim yılı öncesi gerçekleştirdikleri “El Sanatları Tanıtım Günleri” başladı. Büyükçekmece Merkez Camii önünde açılan standlarda sanatseverlerle buluşan sergi 2 gün sürecek.

“El Sanatları Tanıtım Günleri” açılışına katılan Büyükçekmece Belediye Başkan Vekili Ahmet Şahin, sergilenen ürünlerin büyük emekler harcanarak yapılan çok başarılı eserler olduğunu söyledi. Stantları tek tek gezen Şahin, Büyükçekmecelilerin mutlaka sergiyi gezmeleri gerektiğini de ifade etti.

Büyükçekmece sanatta her zaman önde

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kültürel ve sanatsal etkinliklerde her zaman büyük önem verdiğini hatırlatan Belediye Başkan Velili Ahmet Şahin, “Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi Sanat Merkezleri önemli bir sergiye imza attı.

Büyükçekmeceli bayanlarımız unutulmaya yüz tutmuş nakış, dikiş, ebru sanatı, cam sanatı ve birçok sanatsal ürüne Büyükçekmece de yeniden hayat vermişler. Emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.” 
                            

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.