Çocuk Korosu Emel Sayın'la sahne aldı

Çocuk Korosu Emel Sayın'la sahne aldı
Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Emel Sayın'a Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu eşlik etti.

Türk Sanat Müziği'nin sevilen sesi Emel Sayın, Bostancı Gösteri Merkezi'nde 'Aşkın Sihirli Şarkıları' isimli bir konser verdi.

 Başkan Akgün'e teşekkür etti

 Sahneye sürprizlerle çıkan sanatçı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. 40 kişilik bir orkestra eşliğinde sahneye çıkan ünlü sanatçı konserinin bir bölümünde Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile şarkılarını seslendirdi. 25 kişilik çocuk korosunun ellerindeki mavi boncuklarla sahneye gelmesi, Bostancı Gösteri Merkezi'ni dolduranlar tarafından uzun süre alkışlandı. Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu ile beraber 'Mavi Boncuk' isimli şarkısını seslendiren sanatçı, kültür ve sanata verdiği önemden dolayı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e teşekkür etti.

 

Ustalara Saygı Projesi'nde de sahne almışlardı

 Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Korosu bundan bir süre önce de, Büyükçekmece Belediyesi'nce organize edilen Ustalara Saygı Projesi kapsamında, "Her Çocuk Mavi Boncuk" konserinde Emel Sayın'ın şarkılarını sanatçıyla birlikte seslendirmişlerdi. Ünlü sanatçı, finalde sahneye kendisi için özel olarak yapılan maket bir otomobil ile çıktı. Emel Sayın'ı otomobilin içinde gören seyirciler, ayakta alkışlayıp şarkıya eşlik ettiler. Aynı gecede Emel sayın'a eşlik eden bir başka grupta Anadolu Ateşi oldu.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.