Demirci’den kahkaha şov

Demirci’den kahkaha şov
Seviyeli espri anlayışı ile komedi dünyasına örnek teşkil eden Komedyen Atalay Demirci, yaptığı stand-up gösterisi ile Küçükçekmecelilere kahkaha dolu bir akşam yaşattı. Programında birçok konuyu komik bir dille anlatan Demirci’nin gösterisine halkın ilg
Komedyen Atalay Demirci, Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde yaptığı stand-up gösterisi ile Küçükçekmecelilere unutulmaz bir program yaşattı. Türk halkının genelini ilgilendiren konuları kendine özgü seviyeli mizah anlayışı ile anlatan Demirci, program boyunca dinleyenleri hem güldürdü hem de düşündürdü. 
DÜŞÜNDÜREN ESPRİLER
Kendini tanıtarak gösterisine başlayan Atalay Demirci, ilkokul yıllarında yaşadığı olaylardan örnekler vererek programına devam etti.  1,5 saat sahnede kalan ünlü komedyen, Türk eğitim sistemindeki hatalar ve televizyon reklamlarındaki absürt durumlardan bahsederek Küçükçekmecelileri kahkaha boğdu. Ünlü komedyen, stand-up gösterisinde yaptığı kelime oyunlarının anlaşılmaması karşısında “Yaptığım her espriyi bu kadar uzun düşünürseniz, programın ne zaman biteceğini kestiremiyorum” diyerek dinleyenlere takıldı.    Demirci, kanser hastalığını yendiğini dile getirerek, hastanede geçirdiği günleri de esprili bir şekiLde anlattı.
YURDUM İNSANINDAN İLGİNÇ GÖRÜNTÜLER
Komedyen Demirci, Küçükçekmecelilerin yoğun ilgi gösterdiği gösterdiği programına, yurdum insanının ilginç fotoğraflarından hazırladığı görsellerle renk kattı. Gösterisinin sonunda Demirci, programın hazırlanmasında emeği geçen tüm Küçükçekmece Belediyesi çalışanlarına teşekkür etti. Komedyenliğinin yanı sıra şiir kitapları da bulunan Atalay Demirci “Ya da” adlı şiirini okuyarak sahneden ayrıldı. 
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.