Dr. Atilla Yılmaz'ın 'İki Ameliyat Arası' kitabına büyük ilgi

Dr. Atilla Yılmaz'ın 'İki Ameliyat Arası' kitabına büyük ilgi
Doktorluk kariyerinde 30 yılı aşkın süredir görev yapan Dr. Atilla Yılmaz, İki Ameliyat Arası isimli kitabıyla 39. TÜYAP Kitap Fuarı'nda okuyucuları ve sevenleri ile bir araya geldi. Söyleşi de gerçekleştiren Yılmaz'a yoğun ilgi vardı.



2 yıl sonra yeniden kapılarını açan TÜYAP Kitap Fuarı ziyaretçileriyle buluşmaya devam ediyor. Birçok yazar ve yayınevinin sevenleri ile bir araya geldiği etkinlikte İki Ameliyat Arası kitabıyla yer alan Dr. Atilla Yılmaz, hem stantta imza dağıttı hem de söyleşi ile birlikte duygu ve düşüncelerini okurları ile paylaştı.
Katılımcılara teşekkür
TÜYAP Kitap Fuarı'nda yeni kitabı İki Ameliyat Arası hakkında konuşan Dr. Atilla Yılmaz, "Çok ama çok farklı bir gündü benim için. Kaleme aldığım İki Ameliyat Arası adlı kitabımız için söyleşi ve imza etkinliği vardı. Elbette hoş bir heyecan içinde, kapalı bir pazar gününde erken sayılabilecek bir saat diliminde TÜYAP‘ta Heybeliada salonunda, klasik bir okur-yazar buluşmasının çok ötesinde bir şey yaşandı. Öncelikle bizim Atilla hocayı bu günde yalnız mı bırakacağız duygusu ile sonrasında ise acaba hocamız ne yazmış merakı ile kitaba yoğun ilgi gösteren gönlü güzel dostlarıma, bana yaşattıkları bu muhteşem duygu için binlerce teşekkür ederim. Cemil Meriç’in dediği gibi, denize atılan bir şişe misali her kitap, asırlar ise kumsalda oynayan birer çocuk adeta. İçine gönlünü boşalttığın şişeyi belki açarlar, belki açmazlar" dedi.

ATİLLA YILMAZ KİMDİR?
1967 yılında doğmuştur. 1989 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş, 1996 yılında İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde eğitimini tamamlamıştır. Uzun yıllar Devlet kurumlarında Başhekimlik görevi yapan Genel Cerrah Atilla Yılmaz, günümüzde ise Medilife Beylikdüzü Hastanesi’nin Başhekimliği görevini sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.