Gezen Büyükçekmecelileri kırdı geçirdi…

Gezen Büyükçekmecelileri kırdı geçirdi…
Müjdat Gezen Büyükçekmece de yaşayacak…

Müjdat Gezen’in kendi yazdığı ve oynadığı, “acayip bir oyun” Büyükçekmeceli seyircilerden takdir toplarken, Müjdat Gezen’in gündeme ilişkin  yaptığı espriler salondan büyük alkış aldı.

Müjdat Gezen’in yazdığı ve oynadığı “acayip bir oyun” Büyükçekmece AKM de sahnelendi. Müjdat Gezen;   Nazım Hikmet’ten  Savaş Dinçel’e  kadar çok sayıda sanatçıya yer verdiği oyununda sanatçıların   bilinmeyen yönlerini  anlattı. Gezen, çok sayıda seyirciyi de sahneye alarak kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevapladı.
Kahkaha tufanın estiği gösterinin sonunda Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr.Hasan Akgün Büyükçekmece Belediyesi olarak sanata ve sanatçıya destek olmaya devam ettiklerini söyledi.Başkan Akgün “Müjdat Hocanın adına 2011 yılından itibaren Büyükçekmece Belediyesi ev sahipliğinde Müjdat Gezen Kültür ve Sanat Ödülleri düzenleyeceğiz. Müjdat Hoca gibi değerli sanatçılarımıza  yaşarken hak ettikleri saygıyı ve değeri göstermek zorundayız” dedi.
 
Büyükçekmece’yi ilk kez 2010 yılında düzenlenen 11.Büyükçekmece Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivalinde  görme imkanı bulduğunu kaydeden Gezen “ Ateş Böceği Ercan benim çok iyi dostumdur.Onu nereye davet edersem edeyim bana hep Büyükçekmece’ye gideceğim derdi.Bende bu Büyükçekmece de ne var diye hep ona kızardım.Geçen sene geldim Büyükçekmece’ yi çok beğendim. Artık bende Büyükçekmece de yaşayacağım” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.