Gökhan Yağmur BMB üyesi değil

Gökhan Yağmur BMB üyesi değil
22. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde kendisine sahne verilmediği için ‘Büyükçekmece Belediyesi bize neden ayrımcılık yapıyor?’ diyen Gökhan Yağmur’a Büyükçekmece Müzisyenler Birliği (BMB) Başkanı Metin Çağlayan cevap v

Gökhan Yağmur’un BMD üyesi olmadığından ve Büyükçekmece’de ikamet etmediğinden dolayı  bu yılki festivalde programda olmadığını kaydeden Metin Çağlayan (Çılgın Metin) gazetemiz muhabirine şu açıklamada bulundu: Büyükçekmece Belediyesi’nin bu programda bir inisiyatifi yok. 22. Uluslararası İstanbul Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali'nde sahne alacak yerel sanatçılar için BMB olarak bizden liste istediler. Ben de BMB başkanı olarak birliğimize üye sanatçıların listesini festival yetkililerine sundum. Birliğimize üye ve Büyükçekmece’de ikamet eden bütün sanatçılara festivalde sahne verildi. Gökhan Yağmur hem birliğimiz üyesi olmadığından hem de Büyükçekmece’de ikamet etmediğinden dolayı bu yılki festival programına alınmadı. Kaldı ki bölge ilçelerimizden çok daha fazla sanatçı arkadaşımız ikamet olayından dolayı ne yazık ki festival programında yer alamadılar…’

HABERİN GEÇMİŞİ:

Belediyesi bize neden ayrımcılık yapıyor?

Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçede yaşayan yerel sanatçılara destek amaçlı düzenlediği Açık Hava Müzik Esintisi etkinliği tartışmalara neden oldu.

Belediyesi bize neden ayrımcılık yapıyor?
Büyükçekmece Belediyesi'nin ilçede yaşayan yerel sanatçılara destek amaçlı düzenlediği Açık Hava Müzik Esintisi etkinliği tartışmalara neden oldu.

Büyükçekmece'nin yetiştirdiği ses sanatçılarından Gökhan Yağmur, yaptığı açıklamada belediyenin organize ettiği konserlere ne kendisinin ne de orkestrasının davet edilmediğini belirterek, "Yıllardan beri bu etkinliğe katılan sanatçı arkadaşlarımızla birlikte sahne alıyoruz. Bize bu ayrımcılık neden? Belediyemizi televizyonlarda en iyi şekilde temsil etmenin ödülü bu mu?" siteminde bulundu. 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.