Gösteri Sanatları Akademisi İlk Mezunlarını Verdi

Gösteri Sanatları Akademisi İlk Mezunlarını Verdi
‘Küçükçekmece Belediyesi Gösteri Sanatları Akademisi’ tiyatro öğrencileri mezuniyetlerini ‘Bizim Hallerimiz’ adlı oyunla kutladı.

Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’nde sahnelenen oyuna ve ardından gerçekleştirilen sertifika törenine Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay ve Küçükçekmece Belediyesi Sanat Yönetmeni Levent Tülek başta olmak üzere, birçok eğitmen ve Küçükçekmeceli vatandaş katıldı.

‘AMATÖR OYUNCULARDAN PROFESYONEL PERFORMANS’

Oyun boyunca gözlerini kırpmadan akademi öğrencilerinin performanslarını izleyen Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, gençlerin başarısına dikkat çekerek, “Bu kadroyu başka bir yerde sahneye çıkarın, amatör oldukları anlayamazsınız. Sanki hepsi yıllarca tiyatro yapmış gibi… Hepsini, özellikle öğretmenlerini tebrik ediyorum.”dedi.

‘KONSERVATUAR AKREDİTASYONU VERECEĞİZ’

Konuşmasında Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Akademisi’nin Aydın Üniversitesi Konservatuarı ile akredite olacağı müjdesini de veren Yeniay, “Biz gençlere ders verelim diye yola çıktık ama artık bu yetmiyor. Buradaki gençler artık sadece belediyenin sertifikasına değil, Aydın Üniversitesi Konservatuarı Akreditasyonu’na da sahip olacaklar.”dedi.

Oyun sonunda ise Yeniay, Küçükçekmece Belediyesi Tiyatro Akademisi’nden mezun olmaya hak kazanan öğrencilere sertifika ve Levent Tülek ile akademi öğretmenlerine çiçek verdi.

Usta oyuncu Levent Tülek’in yazdığı ‘Bizim Hallerimiz’ adlı oyunda insanların iletişim kuramaması komik bir dille ele alınıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.