Gürpınar Musiki Derneği mest etti

Gürpınar Musiki Derneği mest etti
Büyükçekmece Belediyesi ve Gürpınar Musiki Derneği’nin ortaklaşa düzenlediği organizasyonda, Büyükçekmecelilere unutulmayacak bir konser verildi.

Sanatseverlerin yoğun ilgi gösterdiği gecede, Türk musikisinin eşsiz eserlerini seslendiren Gürpınar Musiki Derneği Korosu’nun şefliğini Hasan Sönmez yaptı. İki bölümden oluşan konserin ilk bölümünde Hicazkar Makamı’ndan eserler seslendirildi. Davetlilerin de eşlik ettiği eserleri başarıyla icra eden koro büyük beğeni toplarken, koro üyelerinin solo performansları da davetlilerden tam not aldı.

Konser, Rast makamından eserlerin seslendirildiği ikinci bölümün tamamlanmasıyla sona erdi.

 "Kültür ve sanat kentiyiz"

 Geceye, Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ü temsilen Koordinatör Selami İnce ve Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Nazan Karagözoğlu katıldı. Gecenin sonunda koro şefine çiçek veren İnce, Başkan Akgün’ün sevgi ve saygılarını iletti.

Başkan Akgün’ün yoğun işlerinden dolayı geceye katılamadığını belirten Koordinatör Selami İnce; “Büyükçekmece kültür ve sanat kenti olarak her geçen gün biraz daha öne çıkıyor. Büyükçekmece halkının bu tür etkinliklere sahip çıkması bizim en büyük şansımızdır. Bu gece bizlere bu unutulmayacak musiki şöleni yaşatan Gürpınar Musiki Derneği başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.