HAKAN ALTUN ÇATALCA’YI SALLADI

HAKAN ALTUN ÇATALCA’YI SALLADI
Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivali tüm hızıyla sürerken, festivale her gün bir etkinlik daha ekleniyor. Festivalin üçüncü gününde tavla ve masa tenisi turnuvalarının açılışı yapılırken, Mübadele Müzesinin hemen yanındaki Naim Aytekin Meydanında Nokt
 
 
Her kesimden herkese hitap etmeye çalışan Çatalca Belediyesi 12. Erguvan Festivalinin üçüncü gününe girilirken 40 yaş üstü masa tenisi turnuvasıyla, tavla turnuvası da start aldı. Tavla turnuvasına 18 kişi katılırken, masa tenisi turnuvasına da 12 yarışmacı katıldı. Turnuvaların haricinde de Mübadele Müzesinin hemen yanında bulunan Naim Aytekin Meydanında Nokta Tiyatrosunun “Komedi Dünyası” adlı oyunu sergilendi. Zaman zaman doğaçlama stiliyle izleyicilerle de diyaloga giren tiyatro oyuncuları, vatandaşların olumlu tepkileriyle karşılaştı ve oyun daha da renklendi. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara’nın da izlediği tiyatro gösterisi sırasında, doğaçlama bir skeç esnasında, Başkan Cem Kara tarafından gösteriyi izleyen çocuklara pamuk şeker hediye edildi.
 
ÇATALCA ERGUVAN FESTİVALİNDE UNUTULMAZ BİR GECE DAHA
 
 
Üçüncü günün akşamında yine kalabalık, yine coşku, yine Çatalcalıyı kendisinden geçiren sanatçılar vardı. Sahneyi ilk önce Lâl aldı. Birbirinden hareketli parçalarıyla hem oynayan, hem oynatan Lâl’a, Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara ve eşi Nurhan Kara da eşlik etti. Seslendirdiği parçalarla Lâl izleyicilerden tam not aldı. Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından, sanatçı Lâl’a festivale sunduğu katkıdan dolayı teşekkür plaketi verildi. Lâl’ın ardından sahneye Hakan Altun çıktı. İzleyicilerin büyük coşkusu ve tezahüratları ile sahneye çıkan Hakan Altun birbirinden çok sevilen şarkılarını Çatalcalılar için seslendirdi. 12. Erguvan Festivaline katılımından dolayı Hakan Altun’a Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara tarafından bir teşekkür plaketi ve çiçek verildi. Daha sonra konserine devam eden Hakan Altun Çatalcalılara unutulmaz bir gece yaşattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.