İşte temmuz ayında vizyona girecek filmler

İşte temmuz ayında vizyona girecek filmler
Temmuz ayında vizyona girecek filmleri sizin için hazırladık.

Temmuz ayında vizyona girecek filmler


Animasyon severler için:

-Minyonlar 2: Gru'nun Yükselişi

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Tür:  Animasyon, Aile, Aksiyon, Komedi, Macera
Film Konusu: Stuart, Kevin ve Bob süpermarketten muzlarını alamazlar. Bu sebeple Beyaz Saray’a gidip şikayetçi olurlar. Şikayet etmeye gittiklerinde ise kovulurlar. Buna çok sinirlenen minyonlar; bu yüzden ABD hükümetini devirmeye çalışırlar! Bütün bunlar olurken, kahramanımız Gru’nun ise gençliğine dönüyoruz. Gru minionlarla tanışır, ve onların muzlarını almasını sağlar!

minyonlar
 

-DC Süper Evciller Takımı

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022
Tür:  Animasyon, Aile, Aksiyon, Fantastik, Komedi
Film Konusu: DC'nin yeni uzun metrajlı animasyon filmi DC Super Pets'te, bu kez başrolde süper kahramanların evcil hayvanları var! Süperman'in köpeği, Batman'in tazısı, Supergirl'ün atı, Wonder Woman'ın kangrusu, Aquamen'in deniz atı ve Flash'ın kaplumbağasıyla sıra dışı bir süper kahraman hikayesine hazır mısınız?

-Deniz Canavarı

Vizyon Tarihi:  8 Temmuz 2022
Tür:  Animasyon, Aile, Fantastik, Macera
Film Konusu: Genç bir kız ondan habersiz gemisine saklanıp, gelmiş geçmiş en tehlikeli canavarla dost olunca, efsanevi bir deniz canavarı avcısının hayatı altüst olur.



Fantastik film severler için:

-The Princess

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Tür: Aksiyon, Fantastik
Film Konusu: Güçlü iradeli bir prenses, zalim sosyopatla evlenmeyi reddedince, kaçırılır ve babasının şatosunun uzak bir kulesinde kilitlenir. Babasının tahtını almaya niyetli olanlara karşı prenses krallığı kurtarmak zorundadır.

-Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
Vizyon Tarihi:  8 Temmuz 2022
Tür:  Aksiyon, Fantastik, Macera
Film Konusu: Taika Waititi, Jennifer Kaytin Robinson ile birlikte yazdığı dördüncü “Thor” filminin yönetmen koltuğunda. Ayrıca Thor'un uzaylı arkadaşı Korg olarak da yine filmde yer alıyor. Tessa Thompson, Valkyrie olarak ve Natalie Portman, Thor'un çekicini alıp Mighty Thor olduğunda hikayenin merkezi olacak olan Jane Foster karakteriyle geri dönecek. En son “Karanlık Dünya”da (ve “Loki” dizisinde) görülen Jaimie Alexander, Sif olarak yer alıyor. Ve Kara Şövalye'nin kendisi, Christian Bale, hayattaki asıl amacı adından da anlaşılan kötü adam Gorr the God Butcher'ı (Tanrı Kasabı Gorr) oynayacak.

thor


Aile ile Komedi filmine gitmek isteyenler için:

-Evlat Olsa Sevilmez
Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Süre: 96 dakika
Film Konusu: Film, ölümcül bir hastalığa yakalanan annesinin son isteği olarak evlenmesini salık verdiği vurdumduymaz Samet'in evlilik arayışını anlatıyor.

Komedi severler için:

-Çirkin Şansı

Vizyon Tarihi:  8 Temmuz 2022
Tür: Komedi
Film Konusu: Pembe, Çingene mahallesinde büyümüş çiçek satarak geçimini sağlamaktadır. En büyük hayali Süper star Berke ile bir gün tanışabilmektir. Bir kaza sonucu ölür ve arafta kalır. Pembe’nin yanlışlıkla öldüğü için tekrar dünyaya gönderilecektir ama bu sefer dilediği hayatı yaşamakla ödüllendirilecektir. Berke’nin sevgilisi olarak uyandığı yeni hayatında Pembe'yi hiç hoşuna gitmeyen şeyler beklemektedir.


- Mini Fenomen

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022
Yönetmen koltuğunda Umut Ertek'in oturduğu "Mini Fenomen" filminin oyuncu kadrosunda Atilla Emirhan Kırık, Talha Tosun, Özcan Melek, Öykü Şahin, Sait Yüksel gibi isimler yer alıyor.


Romantik film severler için:

-Bir Kızla Tanıştım

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Tür:  Dram, Komedi, Romantik
Film Konusu: Gelecek vadeden bir müzisyen olan Devon şizofreni hastasıdır ve kardeşi Nick’in bakımına muhtaçtır. Ancak Nick’in karısı Olivia hamile kaldığında ikisi Devon’ın evden ayrılmasını sağlar. Hayatı bir anda altüst olan Devon bu sırada gizemli bir kadın olan Lucy ile tanışır. Birlikte zaman geçirdikten Devon ve Lucy birbirlerine açık olur. Devon, sevdiği kadının kardeşi ile tanıştırmak ister ancak buluşma zamanı Lucy gelmez. Lucy’nin evde de olmaması üzerine Nick, Lucy’nin kardeşinin hayal ürünü olabileceğinden şüphelenmeye başlar. Akıl sağlığını kanıtlamak zorunda kalan Devon, bu sırada Lucy’nin yazdığı bir notu bulur; benimle Sydney’de buluş. Devon, sevdiği kadını bulmak için destansı bir yolculuğa çıkar.

-Aşkın Gönül Yazısı

Vizyon Tarihi:  1 Temmuz 2022
Süre: 129dk

-Persuasion
Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2022
Tür:  Dram, Romantik
Film Konusu: Züppe ailesiyle birlikte iflasın eşiğinde yaşayan Anne Elliot, modern anlayışlara sahip, uyumsuz bir kadındır. Bir zamanlar gönderdiği atılgan Frederick Wentworth hayatına geri döndüğünde, Anne geçmişi geride bırakmak ya da ikinci şanslar söz konusu olduğunda kalbini dinlemek arasında bir seçim yapmak zorunda kalır.

persuasion


Bilim Kurgu severler için:

-Yang'dan Sonra

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Tür:   Bilim Kurgu, Dram
Film Konusu: Genç kızının (Malea Emma Tjandrawidjaja) sevgili yapay zeka arkadaşı Yang (Justin H. Min) sorun yaşadığında, Jake (Colin Farrell) onu tamir etmenin bir yolunu arar.  Bu süreçte Jake, önünde geçmekte olan hayatı keşfeder, karısı (Jodie Turner-Smith) ve kızıyla orada olduğunu bilmediği bir mesafede yeniden bağlantı kurar.


Korku severler için:

-Zir-i Cin

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Süre:  76 dakika
Film Konusu: Defne İstanbul’da yaşayan Türkiye’nin önde gelen bir gazete şirketinde çok önemli haberlerin altına imzasını atan girişimci ve cesur bir gazetecidir. Defne ve ekip arkadaşları Malatya film festivali sonrası İstanbul dönüş yolunda ilerlerken Defne’nin ilgisini yolun kenarında duran bir tabela çeker. Bu tabela onu istemsizce köye sürükler. Defne ve arkadaşları daha köye ilk girdikleri andan itibaren garip olaylar yaşamaya başlar. Bu yaşanılan olaylar giderek çok daha fazla korkunç haller almaya başlar. Defne ve arkadaşları içine düştükleri bu durumdan kurtulmak için çözümler bulmaya çalışsalar da köyde yaşayan varlıklar olayları çok daha korkunç ve acımasız hale getireceklerdir

-Kahran

Vizyon Tarihi: 1 Temmuz 2022
Süre:  80 dakika
Film Konusu: Film, ücra bir Anadolu kasabasına giden Mert'in burada başından geçenler ile intikam arayışındaki Kahran cinlerini merkezine alıyor.

-Akıl Bozan

Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022
Doğuş Arslan'ın yönetmen koltuğunda oturduğu "Akıl Bozan" filminin oyuncu kadrosunda Elif Çapkın, Tolga Bengü, Emel Başkan, Seçil Çifçi, Ergülcan Akıncıoğlu gibi isimler yer alıyor.

-Asmoday: Cin'ür - Racim
Vizyon Tarihi: 8 Temmuz 2022
Süre: 90 dakika
Film Konusu: Elif, Hazal, Evrim ve Ömer ünlü olmaya çalışan sosyal medya fenomenleridir. Ünlü olup para ve takipçi kazanmak için Fırat nehrinin kenarında terkedilen gizemli ve korkunç köye gitmeye karar verirler. Köye giderek orayı canlı yayında izleyicilerle buluşturacak ve amaçlarına ulaşacaklardır. Köye ulaştıklarında hiçbir şey planladıkları gibi gitmez. Ünlü olmak için verdikleri mücadele ölüm kalım savaşına dönüşürken bir taraftan da köyün korkunç ve kanlı geçmişiyle de yüzleşeceklerdir.

-Kehanet

Vizyon Tarihi: 22 Temmuz 2022
Tür:  Gerilim, Korku
Film Konusu: Fatih ve Muhammed, paranormal aktiviteleri araştıran iki gençtir. Bir gece ikisinin de evine gönderini bilinmeyen gizemli bir kutu gelir. İp uçlarını takip eden Fatih ve Muhammed’in yolları eski bir sahafta kesişir. Yaşlı sahafın elinde bulunan kadim kitaba göre Fatih ve Muhammed dünyadaki kötülüğü durdurmak için seçilmiştlerdir. Görevleri ise üç büyük dinde de anlatılan ‘Ahit Sandığı’nı bulmaktır. Fark etmedikleriyse ise sandığın peşinde sadece kendilerinin olmadığıdır. Dünyada kötülüğü temsil eden güçler de uzun yıllardır ahit sandığının peşindedir.


Dram filmleri sevenler için:

-Merhaba, Hoşça Kal ve Yaşadığımız Her Şey

Vizyon Tarihi:  6 Temmuz 2022
Tür:  Dram, Romantik
Film Konusu: Üniversiteden önce pişman olmadan ve kalp kırmadan ayrılmak üzere bir anlaşma yapan Clare ve Aidan, aşka bir şans daha verecek mi?

-Don't Make Me Go 
Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2022
Tür:  Dram, Komedi
Film Konusu: Bekar bir genç kızı olan bir baba, ölümcül bir beyin tümörü olduğunu öğrendiğinde, onu yıllar önce terk eden annesini bulmak ve hayatının geri kalanında ihtiyaç duyabileceği her şeyi öğretmeye çalışmak için bir yolculuğa çıkarır.

-Kya'nın Şarkı Söylediği Yer
Vizyon Tarihi: 15 Temmuz 2022
Tür:  Dram, Gizem
Film Konusu: Kendini derin Güney'in bataklıklarında yetiştiren bir kadın, bir zamanlar birlikte olduğu bir adamın öldürülmesinde şüpheli olur

-Anything's Possible

Vizyon Tarihi:  22 Temmuz 2022
Tür:   Dram, Komedi, Romantik
Film Konusu:  Kelsa, son sınıfını bitirmeye çalışan, kendine güvenen bir trans kızdır.
Sınıf arkadaşı Khal ona aşık olduğunda, bunun neden olabileceğini bildiği dramlara rağmen ona çıkma teklif etme cesaretini toplar.
Ortaya çıkan şey, genç aşkın sevincini, hassasiyetini ve acısını sergileyen bir romantizmdir.

-Thirteen Lives

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022
Film Konusu: Tayland'da sel felaketi sonrası bir grup genç erkek ve onların futbol koçlarının sular altında kalan bir yeraltı mağarasında mahsur kalır. Gerçek hikayeden uyarlanan film, bu kaza etrafındaki kurtarma görevine odaklanıyor. 
Filmde Viggo Mortensen’i mağara arama kurtarma konusunda uzmanlaşmış İngiliz Richard Stanton karakterine hayat verirken izleyeceğiz. Colin Farrell, mağara dalışında uzman ve sualtı arama kurtarma ekibinin lideri John Volanthen olarak karşımıza çıkacak. Joel Edgerton ise 30 yılı aşkın mağara dalışı tecrübesine sahip bir anestezi uzmanı olan Dr. Richard Harris’i canlandıracak.


Gerilim filmleri sevenler için:

-The Gray Man

Vizyon Tarihi: 22 Temmuz 2022
Tür:  Aksiyon, Gerilim, Macera
Film Konusu: CIA ajanı Court Gentry (Ryan Gosling), kusursuz suikastleriyle bir efsane haline gelmek üzeredir, ancak üstleri tarafından verilen bir kararla avcıdan ava dönüşür. Soğuk kanlı katil Lloyd Hansen (Chris Evans) peşindedir. Court Gentry'nin kendine kurulan komployu ortaya çıkarması ise çok uzun sürmeyecektir. Her şeye rağmen müşterisini hayatta tutmaya çalışan Gentry, aynı zamanda kendi ailesinin emniyetini de sağlamalıdır.

-Paranoid

Vizyon Tarihi: 29 Temmuz 2022
Film Konusu: Gerçek olaylardan esinlenmiş bu hikâye, İstanbul’un ücra bir yerinde bulunan bir sanatoryumda bulunan iki hastayı odağına alıyor. Mitat ve Masal birbirinden farklı iki insandır. Onların bu sanatoryumda yaşadıkları deneyimler ve olaylar gözler önüne seriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.