KÜÇÜKÇEKMECE’DE TÜRKÜ GECESİ

KÜÇÜKÇEKMECE’DE TÜRKÜ GECESİ
ENGİZ ÖZKAN VE GÜLAY’DAN KÜÇÜKÇEKMECE’DE HALK MÜZİĞİ ZİYAFETİ

Türk halk müziğinin usta isimlerinden Cengiz Özkan, Sefaköy Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen “Türkülerin Diliyle” isimli programda başarılı sanatçı Gülay’ı ağırladı.

Küçükçekmece Belediyesi tarafından düzenlenen programda, ikili söyledikleri türkülerle  dinleyenlere adeta halk müziği ziyafeti yaşattı.

“GÜLAY, SERVET KOCAKAYA İLE PROGRAM YAPACAK ”

Keyifli bir sohbete de sahne olan konserde, Gülay hayranlarına Servet Kocakaya ile yeni bir program hazırlığı içerisinde olduğunun müjdesini verdi.  Hem pop hem de halk müziği kitlesine hitap ettiğini ve iki tarzdan da kabul gördüğünü ifade eden sanatçı ayrıca, dijital platformda, 3-4 parçalık bir çalışmayı da piyasaya süreceğini dile getirdi.

KULAKLARIN PASINI SİLDİLER

Programda, Cengiz Özkan ve Gülay halk müziğinin “ Babuba, Ervah-ı Ezelden, Ben Gidersem Sazım Sen Kal Dünyada, Dostum Dostum” gibi en beğenilen türkülerini seslendirdi. Seyirciler de ikiliye hep bir ağızdan eşlik etti.

Konseri izlemeye gelen halk müziğinin bir başka başarılı ismi Çetin Akdeniz’de “Haydar Haydar”  isimli türküyü seslendirerek, dinleyenlerden büyük alkış aldı.  Program sonunda Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Besim Müftüoğlu sanatçılara teşekkür ederek, çiçek verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.