Okumayanlara bilgi kaynağı olsun

Okumayanlara bilgi kaynağı olsun
Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan, okunmuş kitap toplama kampanyası ile vatandaşlardan toplanacak kitaplar Belediye Kültür Merkezi’ndeki Şehir kütüphanesinde okuyuculara hizmet verecektir.
Esenyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından başlatılan, okunmuş kitap toplama kampanyası ile vatandaşlardan toplanacak kitaplar Belediye Kültür Merkezi’ndeki  Şehir kütüphanesinde okuyuculara hizmet verecektir. “Okuduğunuz kitaplar, okumayanlara bilgi kaynağı olsun” sloganı ile planlanan kitap kampanyası öğrencilere ve gençlere bilgi anlamında büyük katkı sağlayacaktır. 
 
Göreve geldiği günden bu yana Esenyurt’a Eğitim alanında büyük hizmetler sunan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu okunmuş kitap toplama kampanyası ile vatandaşların okumaya yönelik teşvik edilerek, okuyucuların Kültür Merkezi kütüphanesinden faydalanması gerektiğini belirtti.Esenyurt Belediyesi Kültür Merkezi Şehir Kütüphanesi haftanın yedi günü sabah 10’dan akşam 10’a kadar hizmet vermektedir.Ayrıca okuyuculara ücretsiz çay, kahve,meşrubat hizmeti sunulmaktadır.
 
Esenyurt İlçesi ve diğer bölgelerden yapılacak okunmuş kitap bağışları,Belediye Kültür Merkezi kütüphanesi tarafından zimmete alınacaktır.Talep edildiği takdirde okullara ve başka kütphanelere, toplanan kitaplardan gönderilecektir.     
 
Esenyurt Belediyesi’nin kampanya ile ilgili afişleri ve Belediye web sitesindeki iletişim bilgilerine ulaşılarak, vatandaşlar bağış yapacakları kitapları Esenyurt Şehir Kütüphanesi’ne teslim edebileceklerdir.
  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.