Şişli Belediyesi’nin Şişli'de Sanat Online programı başlıyor

Şişli Belediyesi’nin Şişli'de Sanat Online programı başlıyor
Şişli Belediyesi, “Şişli’de Sanat Online” programı ile sanat dünyasının birbirinden değerli isimler evlere misafir etmeye tüm hızıyla devam ediyor.

27 Şubat Cumartesi günü Şişli Belediyesi resmi YouTube kanalında ilk bölümü yayınlanacak olan programın moderatörlüğünü, sevilen isim Bay J üstleniyor.

Şişli Belediyesi’ "Şişli'de Sanat Online" programı başlıyor. 

27 Şubat Cumartesi günü Şişli Belediyesi resmi YouTube kanalında ilk bölümü yayımlanacak programın moderatörlüğünü Bay J üstleniyor. 

Programın ilk bölüm konukları; Türk müziğin efsaneleşen rock grubu Bulutsuzluk Özlemi ve sevilen tiyatrocular Şebnem Özinal ile Yosi Mizrahi olacak.

28 Şubat Pazar günü yayımlanacak programın ikinci bölüm konukları usta oyuncular Erkan Can ve Güven Kıraç ile müzisyen Eda Baba. Programda, oyuncu ikilinin keyifli sohbetlerine, Eda Baba birbirinden güzel şarkılarıyla eşlik yapacak.

Hafta sonu müzik şöleni 

6 Mart Cumartesi günü yayınlanacak üçüncü bölüm konukları; şarkılarıyla keyif veren müzisyen Feryal Öney ve usta tiyatrocu Hakkı Ergök olacak. 

7 Mart’ tarihinde yayınlanacak dördüncü bölümde kıymetli müzisyenler Nilipek ve Can Kazaz’a deneyimli tiyatrocu ve yönetmen Mehmet Esen keyifli sohbetiyle eşlik yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.