Zabıtalar sergiyi teftiş etti

Zabıtalar sergiyi teftiş etti
Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri her gün sokaklarda sağlık ve güvenlik hizmeti verirken görüyoruz. Zabıta memurları, toplu halde bu kez teftiş için değil, sergi gezmek için bir araya geldi. Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki “Suretten S
Küçükçekmece İlçesi’nin sağlık, güvenlik ve belediye sınırları içindeki düzenlemelerinden sorumlu Zabıta Müdürlüğü Küçükçekmeceli vatandaşların refahı için 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Büyük sorumlulukla halka hizmet eden zabıta ekipleri, belediye bünyesinde hazırlanan kültür ve sanat etkinliklerini de yakından takip ediyor. Küçükçekmece Belediyesi Zabıta Ekipleri “Osman Hamdi Bey’den Günümüze Portre Örnekleri” konulu “Suretten Surete” sergisine toplu bir ziyaret düzenledi.
 
STRESTEN UZAKLAŞTILAR
 
Cennet Kültür ve Sanat Merkezi’ndeki sergiyi gezen ekipler, sanat danışmanı Önder Taşyürek’ten sergideki eserler hakkında bilgi aldı. Zorlu çalışma şartları altında vatandaşların huzuru için çalışan memurlar, böyle etkinlikler sayesinde stresten uzaklaştıklarını, kültürel ve sanatsal anlamda kendilerini geliştirdiklerini ifade etti. Sergiyi gezen ekip, bir seyyar satıcının yer aldığı “Fıstıkçı İbrahim” portresinin önünde poz verdi.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.