'Zafer ve Barış Haftası'nda 'Maga' coşkusu

'Zafer ve Barış Haftası'nda 'Maga' coşkusu
Kartal Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Zafer ve Barış Haftası‘ etkinlikleri üçüncü gününde önemli bir konsere ev sahipliği yaptı.

Kültür - Sanat ‘Bazı Zaferler Sonsuza Dek Kutlanır’ sloganı ile Kartal’da tüm gün süren etkinlikler akşam alternatif rock müzik grubu Manga konseri ile zirveye taşındı. Kültür - Sanat Konser alanını daha konser başlamadan önce dolduran, daha çok genç ağırlıklı  Manga severler konser süresi boyunca oldukça coşkuluydular. Konser başlamadan önce seyircilere tehlikeli yerlerde konseri izlememeleri konusunda uyarılar yapıldı.  Sahneye çıkar çıkmaz sevenlerinin yoğun tezahüratları ile karşılaşan Manga Grubu konsere "Işıkları söndürseler bile" adlı şarkıları ile başladı. Konserlerinde "Dünyanın sonuna doğmuşum ","Dursun Zaman", "Beni Benimle Bırak", "Yine Yeniden Sev", "Bitti Rüya "ve Eurovision yarışmasında söyledikleri "We Could Be The Same"adlı şarkılarına yer verdiler.

Konser sonunda Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel sahneye çıkarak Manga grubunun solisti Ferman Akgül’e plaket ve çiçek takdim etti. Başkan Gökhan Yüksel Manga grubuna teşekkür ederek, Kartal meydanını dolduran kalabalığa şöyle seslendi: “Birçok olumsuzluğa rağmen; pandemiye, sele, yangınlara rağmen ‘umut’ burada, ‘umut’ bu gençlikte. Bu umudu, bu gençliği, bu enerjiyi Kartal’dan İstanbul’a sonra Türkiye’ye yolluyor muyuz? Çünkü biz genciz, biz geleceğiz arkadaşlar. 2001 yılından beri değişmeyen hep genç kalan Manga ekibine saygılarımı sunuyorum. 34 yaşındayım, bizim jenerasyonu aldı götürdü. Yeni jenerasyon geliyor ve daha kaç jenerasyon yetiştireceksiniz bilmiyorum. Hepinizi canı gönülden kutluyorum. 30 Ağustos Zafer Bayramı konserlerimiz devam edecek arkadaşlar. Bu zaferler kutlanmaya değer diyoruz.

Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını şükranla ve minnetle anıyoruz. Bu gençler bu bayrağı daha ileri götürecekler hiç merak etmeyin. Daha çok çalışmaya devam edeceğiz. İyi ki varsınız, enerjiniz çok yüksek.” Numberonetürk Tv/Fm  medya grubundan  Dj Kadir Çetin'in sunumuyla devam eden konser Onucu Yıl Marşı eşliği ile sona erdi..

SEDAT SARIKAYA - HABER - KARTAL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.