Zorlu PSM yine dolu dolu

Zorlu PSM yine dolu dolu
Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’ye dönüyor.

Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansıyla, 7 Şubat tarihinden itibaren sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircileriyle buluşmaya hazırlanıyor

En İyi Film dahil 7 dalda Oscar kazanan kült film Aşık Shakespeare (Shakespeare in Love) Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesine uyarlandığı aynı ismi taşıyan oyunu, yüksek enerjisi, komedisi ve romantizmiyle dikkat çekiyor. Sahnelendiği tüm ülkelerde kapalı gişe oynanan Aşık Shakespeare, Serdar Biliş rejisi ve sahne üstünde 40, sahne arkasında 30 olmak üzere toplam 70 kişilik dev kadrosu ile Türkiye’de ilk defa tiyatro sahnesinde izleyicisiyle buluşuyor. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu (William Shakespeare) ve Nezaket Erden’in (Viola) üstlendiği; Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu, Piu Entertainment ve Zorlu PSM ortak yapımı Aşık Shakespeare, sıra dışı rejisi ile sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde izlenebilecek.

Bana kimse anlatmadı!
İbrahim Selim, 2016 yılında Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu” ödülünü kazandığı Dave rolüyle yeniden sahnede olmaya hazırlanıyor. Selim, tek kişilik oyunu bugün ile 5 Şubat’tan itibaren tiyatro sahnesinde izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Toz 6-7 Şubat'ta
Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kaleminden çıkan, çok kişiyle kesişen bu tek kişilik kadın oyunu, Hira Tekindor’un yönetiminde, Zerrin Tekindor’un performansıyla seyirciyle buluşuyor. Güzeller güzeli ev kadını anne ile titiz avukat babanın tek kızı Handan’ın ve onun hafızasından çıkıp gelen annesi Feri’nin öyküsünün anlatıldığı Toz, 1960’lardan bugüne uzanan anlatımıyla izleyicisiyle buluşuyor.

Cem Yılmaz da Zorlu'da
Dünyanın dört bir yanında binlerce kez sahne alan Cem Yılmaz, yepyeni stand-up gösterisiyle Zorlu PSM’ye dönüyor. Cem Yılmaz, "CMXXIV" adını taşıyan yeni performansı ile, 7 Şubat tarihinden itibaren Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircilerle buluşacak. Sezon boyunca Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde gerçekleştirilecek bu özel gösteri serisi tüm izleyicilere eğlenceli saatler yaşatacak.

Evlilikten sahneler
“İki insan bir ömür bir arada yaşayabilir mi?” “aile nedir?” “şefkat nedir?” “aşk nedir ne değildir?” sorularına yanıt arayan Ingmar Bergman’ın kült filminden Kayhan Berkin tarafından tiyatroya uyarlanan Evlilikten Sahneler’de, Ece Dizdar, Öner Erkan, Kayhan Berkin, Pınar Göktaş ile Naz Buhşem rol alıyor. Johan ve Marianne isminde, 10. evlilik yıldönümlerini kutlamak üzere olan iki çocuk sahibi mutlu bir çiftin kendileriyle yüzleşme öyküsünün anlatıldığı Evlilikten Sahneler, Turkcell Platinum Sahnesi’nde!


Caz ve pop bir arada
Türkiye'nin caz ve pop sahnesinin vazgeçilmez isimleri Anıl Şallıel ve Batu Şallıel, dokunaklı saksafon ve nefesli enstrümanlarıyla 7 Şubat tarihinde touché ‘de unutulmaz bir konser deneyimi sunuyor. Şallıel Bros. projesi, kendi proje isimleriyle dünya genelinde birçok prestijli festivalde Türkiye'yi başarıyla temsil etmiş bir ikili olarak müziğin en güzel notalarını sizlerle buluşturacak.

Aret Vartanyan da sahnede
2008 yılında Türkiye’de ‘Kişisel Dönüşüm’ kavramını ve eğitimlerini geliştiren Aret Vartanyan, touché’de gerçekleştireceği kendisine özgü formatıyla yeni bir programa başlıyor.

Balina mest edecek
Zorlu PSM, Craft Tiyatro ve Free Stage ortak yapımcılığı ile Samuel D. Hunter’ın aynı isimli oyunundan uyarlanarak geçtiğimiz seneye damgasını vuran, Akademi Ödülleri’nde aldığı 3 adaylığın yanında, Brendan Fraser’a “En İyi Erkek Oyuncu” Oscar’ını kazandıran Balina, bir baba-kızın çok geç kaldıkları küçük bir kavuşma hikayesini anlatıyor. Zorlu PSM, Craft ve Freestage ortak yapımcılığında, İbrahim Çiçek’in yönettiği oyun; Enis Arıkan, Şebnem Bozoklu, Yağız Can Konyalı, Helin Kandemir ve Emine Evirgen’in performanslarıyla “Balina”, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde temsillerini gerçekleştirmeye devam ediyor.

Fırat Tanış ile Gelin Tanış Olalım
500’üncü kez sahneye çıkmaya hazırlanan “Gelin Tanış Olalım” bu özel geceden elde edilecek tüm bilet gelirini deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere Unicef’e bağışlıyor.

Ahmet Aslan konser verecek
Anadolu müziğini batı enstrümanlarıyla birleştiren Ahmet Aslan, 10 Şubat’ta Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’de olacak.

Kulakların pası silinecek
Sheila Jordan, Bill Charlap, Nancy Marano ve Aaron Goldberg gibi müzisyenlerle çalışma fırsatı bulan Rişe Özkan, quartet ekibiyle touché’de dinleyenlerine caz standartlarıyla dolu seçkin bir repertuvar sunacak.

Ayhan Sicimoğlu da sahneye çıkacak

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars projesi 10 Şubat’ta %100 Studio’da müzikseverler ile buluşuyor.
 

Kusursuz Dünya Müzikali yapılacak
Çocuklarla en sevilen oyunları 20 senedir buluşturan Zorlu Çocuk Tiyatrosu, “Bir Hayal Bir Oyun” yarışmasının 2020 yılı kazananı Elif Sude Dobra’nın kaleme aldığı ‘Acayip Teknolojik Masallar’ hikayesinden sahneye uyarlanan Kusursuz Dünya Müzikali, bu sene de her yaştan izleyiciyle buluşuyor. Başrolünde Pınar Altuğ Atacan, Yağmur Topçu ve Yarkın Ünsal’ın yer aldığı, Zorlu PSM Turkcell Platinum Sahnesi’nde izleyenleri yenilikçi dekoru ve kostümleri, müzikleri ve danslarıyla gerçek, sanal ve masal arasında bir yolculuğa çıkaran Kusursuz Dünya Müzikali, sezon boyunca Zorlu PSM’de.
 

Zorlu PSM'de ne var ne yok?
Zorlu Performans Sanatları Merkezi (Zorlu PSM), 11 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün sanatçıları ile birlikte yarının sanatçılarına da hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor, sanatın büyüleyici yolculuğunda onlara destek oluyor! Sanatseverlere 11.sezonunda da "Dünyan Değişsin" mottosuyla seslenen ve eğlence hayatının buluşma noktası olan Zorlu PSM, sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 6 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerine yön veriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan, kendi yapımlarına kadar kadar uzanan nitelikli performansları sanatseverlerle buluşturan Zorlu PSM, dünya standartlarında çok amaçlı sanat merkezi olarak tasarlanan ve global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Zorlu PSM, yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.