Mehmet Mert

Mehmet Mert

Kumburgaz beton yığını olmasın yazımıza gelen mesajlar!

Kumburgaz beton yığını olmasın yazımıza gelen mesajlar!

 

Dün bu köşeden seslenerek; ‘Kumburgazlılar, yazlıkçılar, yaz kış burada yaşayanlar, Türkiye’de ender görülen altın kumsalı, her türlü betonlaşmaya rağmen direnen 8 kilometrelik sahil şeridiyle mutlu bir yaz geçirmek istiyor.

Beton yığını değil, kumsal genişletilmeli…

Eğer yapılacaksa kumsal temizlenmeli, genişletilmeli ve düzenlenmeli.’ Demiştik.

Yazımıza okurlardan büyük destek geldi.

HABERDAR’ı telefon, faks ve mesaj yağmuruna tutam okurların bazılarının mesajlarını sizlerle paylaşmak istedim.

 

İŞTE O MESAJLARDAN BAZILARI!

 

ENVER KATRANCI (MHP BÜYÜKÇEKMECE BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI): Mehmet MERT'in yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum... siyasi olarak değil tamamen kumburgazda 34 yıldır yaşayan ve bundan sonraki hayatınıda kısmetse burada yaşamak isteyen bir vatandaş olarak yazıyorum.. eski yöneticilerin yaptığı tüm hatalara ve olumsuzluklara rağmen kumburgaz, marmara bölgesinin en güzel deniz ve kumsalına sahip bir belde. kumburgazın başka bir doğal güzelliği ve tarihi özelliği yok. bu nedenle kumsal ve denizine sahip çıkması gerekiyor. Hasan AKGÜN'ün egosunu tatmin için burayı beton yığınına çevirmesine bölge halkı ve meclis üyelerinin izin  vermemesi gerekiyor.... eğer böyle bir girişim varsa bunun için karşı imza kampanyası düzenleyip bölge halkını bilgilendirelim... belediyeciliğin ve halka hizmetin sadece taş döşemek olmadığını halkımızın artık anlaması gerekmektedir. insanlara sosyal belediyeciliğin ne olduğunu anlatmamız gerekiyor.... benim sakalım yok ben anlatamıyorum, Mehmet bey sen anlat...!

 

SELDA ÖCAL: Ben daha önce de belediye ye bu konuyla ilgili mail gönderdim. ama bana cevap bile gelmedi. sokaklarda çok fazla kedi , köpek var ve insanların elinde poşet görünce saldırıyorlar.bu köpekleri bir barınak yaparak toplasınlar biz de rahat rahat yürüyelim yolda. sonra belli zamanlarda nasıl çöp topluyolarsa artık yemek toplasınlar ve hayvanları beslesinler bence bu iyi bi çözüm. geceleri köpek inlemelerinden uyuyamıyoruz. Atatürk mahallesinde çok fazla var sesimizi duysunlar artık.   

 

ERTUĞRUL SÖNMEZ: Aynı şeyler Gürpınar sahili içinde geçerli. Gürpınar’ı da yazın.

 

NAZMİ YAZICI (DEMOKRAT PARTİ BEYLİKDÜZÜ İLÇE BAŞKANI) : merak edmeyin sayın Kumburgazlılar ve Celaliyeliler, fas kıralının akrabayi talükatları, papatyaları, yalakaları,ve yağcıları için büfeler, restorantlar, çay bahceleri, şimdiden paylaşılmış ve herkes yerini biliyordur, yalnız ruhsat ve sözleşme yok seçim zamanı oy verirsen devam,vermezsen yada şüpheliler listesine girersen, Allah yolunu açık etsin işin bitmiştır,yeni bir seçim yalakasına devredilir gider, onun için müsterih olunuz…  

SELAHATTİN ABACI (DSP BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYI): Rant rant rant Allah gözünüzü doyursun başka ne denirki.. gene turnayı gözünden vurmuşsun Mehmet bey tebrikler... Ben altın kumumuzu istiyorum ben gece futbolunu istiyorum ben plaj valeybolunu istiyorum.. ve ben Kumburgazımı geri istiyorum..Betonlaşmaya hayır.

Önceki ve Sonraki Yazılar
Mehmet Mert Arşivi