İlyas Öztekin

İlyas Öztekin

KUMPAS,RÜŞVET YOLSUZLUK VE HUKUK

 12 yıldır bu ülkeyi yöneten siyasi irade kendi elleriyle yarattığı canavarların saldırısıyla hızla hazin bir sona doğru gidiyor.

Din inanç sömürüsü ve günlük çıkarlara iradesini kiraya verenlerin desteği ile geldikleri bu nokta da kendileriyle birlikte ülkeyi de uçuruma sürüklüyorlar.
Dünyanın hiçbir demokratik ülkesin de hukuka bu derece müdahale edildiği görülmemiştir. Türkiye halen bir hukuk devletidir demek hukuka hakarettir.

Milli ordusuna kumpas kurduğunu itiraf eden ve bunu devletin içine yerleştirdiği din eksenli görevliler eliyle özel mahkemeler kurarak yapan ortakların öküzü ölünce ortaklıkları bozuldu. Şimdi nedamet getirip hayatlarını kararttıkları insanları kendilerinin ödeyeceği bedelleri örtbas etmek için yeniden yargılanma adı altında affetmeye çalışıyorlar.
76 milyon insanı, gözleriyle gördüklerine inanmamaları için ikna edecek her yolu deniyorlar.

Kasalar paralar dolarlar avrolar ihale yolsuzlukları imar değişiklikleri vakıf adı ile yapılan soygunlar koca ülkenin 27 yaşındaki İran asıllı karanlık adamın himmetine sığınması bakanların ses kayıtları istifaları kılıf bulunup izahı yapılamayan ayakkabı kutularından taşan dolarlar rüşvet uçakla umre ziyaretleri 3-5 ev değerindeki kol saatleri dünya terör listesindeki El Kadı dostlukları tırla silah taşımacılığı yapan devlet görevlileri ve nihayet hırsızı hukuksuzu yolsuzluk yapanı soyguncuyu yakalayan polise savcıya sürgün, mahkemelere talimatlarla dönülmez akşamın ufkundalar.

12 yıl bana dokunmayan destek veren benim adıma başkalarını ısıran yılan bin yaşasınlar, diyenlerin kendi elleriyle yarattıkları canavar dişlerini ve zehirli oklarını sahiplerine çevirdi bu gün.
Artık bu ülkede mahkemeleri kaldırıp hâkimleri savcıları ülkeden sürgüne gönderseniz de mızrağı çuvala sığdıramayacaksınız.

Çıkın 76 milyonun karşısına yanlış yaptık hata yaptık bizi affedin değin. Buna cesaretiniz yoksa ülkeyi terk edin ülke de sizinle beraber batmasın. Bu saatten sonra ne doları ne avroyu ne borsayı nede faizi dengede tutabilirsiniz. Ekonomik çöküşün sorumlusunu dışarıda içerde aramayın sorumlu ayakkabı kutuları kasalar çil çil yeşil dolarlar arsa arazi rantları villacıklar gemicikler gezi olaylarındaki gazlamalar hukukun üstünlüğünü rafa kaldırmalar kuvvetler ayrılığını ayrılık rüzgârı dizisine döndürmenizdir.

Hâkimlerin savcıların polisin tümünü değiştirseniz de istediğiniz kararları mahkemelerden alsanız da insanlar gördüklerine inanacaklardır.

Eğer çıkıp tv.larda ulusa seslenişi cami minberinden Cuma hutbesi okuyan imam gibi değil de halkına gerçekleri anlatacak bir muktedir olarak ,ayakkabı kutularındaki paraların kaynağı şuradan gelmiştir,bu paranın vergisi verilmiştir.Evde saklanma nedeni şudur,bakan evladının evindeki kasalar şirketlere kiralıktır.O günkü görüntülerdeki paraları bakan oğlu şunu satarak elde etti.İşte satış sözleşmesi.Vergisi verildi.Satış gerçek değer üzerinden yapıldı.Yer çok kıymetliydi paralar elle sayılacak gibi değildi bir kasada yetmezdi onun için 7 kasa kiralandı işte kasa kira sözleşmesi,umre uçağını bakan şu kadar paraya kiraladı işte makbuzu.Saati kuyumcu Ağoptan aldı işte fişi.Ağaoğlun dan arazi şu kadar paraya alındı.İşte satış sözleşmesi.Bakanımın,o emretti ben yaptım dediği rutin yasal işlerdi ve diğer konuların hepsinin işte belgesi işte kayıtları derseniz bu ülkede ulusal kahraman olursunuz.Seçimlerde  %90 oy alırsınız.

Bunlara verilecek cevabınız yoksa ortak çıkarlarınızın kesiştiği insanlar ile gerçek kuran dinini unutup sizin yeni keşfettiğiniz yetim hakkı yiyen ülkeyi soyanların baş tacı edildiği hukukun ortadan kaldırıldığı Allah din iman peygamberle insanların kandırıldığı yeni dinin mensupları dışında yanınızda kimseyi bulamayacaksınız.


Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlyas Öztekin Arşivi