MADALYALAR ÇATALCA HALKI İÇİN

Çatalca çatalca olalı böyle bir başarı görmedi açın tarihe bakın bu kadar ilçenin adını uluslar arası ve Türkiye genelinde bu kadar duyuran var mı? Yok, bundan gurur duyuyoruz bütün madalyalarımızı çatalca halkına armağan ediyorum. Diyeceksiniz nedir bu madalyalar ben 22 yıldır ilçe spor müdürlüğüne fahri karate ant yapıyorum, yıllarca emek verdim. Zor günler geçirdik çatalca da, kaymakamımız dr. nevzat Taştan ve ilçe spor müdürümüz hariç hiç bir kamu kuruluşu sivil toplum yöneticileri de dâhil bizlere maddi ve manevi destekleri olmamıştır. Bütün bu zorluklara rağmen büyük başarıya imza atık ilçemize 2 tane dünya ikinciliği, 3 tane dünya üçüncülüğü Türkiye genelindekileri de saymayalım. Daha geçen hafta İstanbul kulüpler arası şampiyonada 2 altı,1 gümüş, 4 bronz toplam 7 madalya ilçemize kazandırdık o kadar.  Basınımız yazmasına rağmen bizlere yalnızca kaymakam dr. nevzat Taştan ve ilçe spor müdürümüz Emrah Yüksel Babuşçu sahip çıkmıştır.

Kendilerine öğrencilerim ve velilerim adına teşekkürlerimi iletirim. Başlıkta bahsettiğim gibi madalyalarımız çatalca halkına armağan olsun. Sivil toplum kuruluşları, belediye bizlere sahip çıkmaması hiç önemli değil biz işimize bakacağız halkımız yanımızda. Çok kalabalık yarışmacı sporcu müsabakaya götürdüğüm zaman sağ olsun kaymakam bey ‘’ne zaman istersen sporcularını götürmek için aracımız var’’ dedi. Sağ olsun. Yani burada sitem etmemizin nedeni her şey futbol mu? Arkadaş sen bak ilçene kim madalya getiriyor, çocukları bir onura edin. Bir şey istemiyoruz aferin bile yeter sporcularımız en azından motive olmuş olur bu çok mu? Ama bu bürokrat ve sivil toplum sözde kuruluşları ne mi yapıyor? Sofram restoranda toplanıp güzel bir karınlarını doyurduktan sonra hepsi bir gaza geliyor: Efendim çatalca spora benden 5 bin lira, hemen öbürsü kalkıp benden de araç tahsisi… Bağışlar alıp başını gidiyor vay yalakalar. Bizde çatalca da çatalca karate spor kulübüyüz, hem de tarih yazdık.

Ama bu efendiler sırf gösteriş için bağış yarışına girdiler, yinede vay sizler bir hiçsiniz. Gösterişle bir yere varılmaz, bizim yanımızda halkımız var maça gideriz, simit ve çayla karnımızı doyurup madalyamızı alıp halkımıza armağan ederiz. Sizler gibi cüzide kulübümüz çatalca spor kulübünü kullanarak gösteriş yapmayız. Biz onurlu bir kulübüz, siyasetçilerle işimiz olmaz. Bizim amacımız yarışmacı sporcu yetiştirip ülkemizi ve ilçemizi başarılıyla temsil etmek. Kulübümüz tüzüğünde zaten amacımız yazar. Amacımız karate sporunu yaygınlaştırmak, gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak ve yarışmacı sporcu yetiştirmektir. Başardıkta bu başarı tabi ki ekip işidir. Kulübümüz teknik direktörü Şihan Cengiz Deniz hocamızın büyük emekleri var. Kendisine ayrıca teşekkür ederim, her hafta sonları kulübümüzde seminer vererek sporcularımızın teknik taktik becerilerini geliştirmesi açısında oldukça faydasını gördük. Cengiz Deniz hocamız kulübümüzün resmi teknik direktörüdür aynı zamanda karate milli antrenörlüğünde ülkemizi dünya şampiyonu yapmış. Sevgili okuyucularım bundan sonrada işimize bakıp, hedefimiz dünya şampiyonu olmak. Ekip olarak bunu da başaracak güçteyiz başaracağız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Muzaffer Muyan Arşivi