ASENA, “ÇATIR ÇATIR” MEDIA MARKT’TA

ASENA, “ÇATIR ÇATIR” MEDIA MARKT’TA
Sıra dışı imajıyla dikkat çeken Asena’nın imza gününe katılmak isteyenler Media Markt’a koşacak. Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, yeni albüm çalışmasına imza atan Asena’yı “Çatır Çatır” albümüyle Media Markt Güneşli 212 mağazasınd
ASENA, “ÇATIR ÇATIR” MEDIA MARKT’TA
 
Sıra dışı imajıyla dikkat çeken Asena’nın imza gününe katılmak isteyenler Media Markt’a koşacak.
Avrupa'nın dev elektronik mağazalar zinciri Media Markt, yeni albüm çalışmasına imza atan Asena’yı “Çatır Çatır” albümüyle Media Markt Güneşli 212 mağazasında müzik tutkunları ve sevenleri ile bir araya getirecek.
Hint Kumaşı albümü sonrası ikinci albümünün heyecanını yaşayan Asena, 10 şarkının yer aldığı yeni albümünde, kendi imzasını taşıyan dört besteye de yer veriyor. Saç, makyaj, kostüm ve imaj çalışmalarında By Coşar ile çalışan Asena'nın imaj fotoğrafları, Belgrad Ormanları'nda çekildi. Asena albüm kapak fotoğrafları için ise, Zeynel Abidin Ağgül’in objektifine poz verdi.
Çatır Çatır albümüyle iddial bir çalışmaya imza atan Asena, Media Markt Güneşli 212 mağazasında 12 Şubat Cumartesi günü 15:00-17:00 saatleri arasında sevenleriyle buluşacak.
ASENA’nın “Çatır Çatır” adını verdiği yeni albüm çalışmasında, Eyvallah, Nafile, Arada Kaldım, Ne Bir Ses Ne Bir Sis, Gelsene, Ezber, Canım Tatlım, Çatır Çatır, Rüzgar ve Eyvallah (Remix) olmak üzere toplam 10 şarkı bulunuyor.
ASENA “Çatır Çatır” albümündeki şarkıları, hazırlık süreci, yeni imajı hakkında sevenleriyle sohbet ederken, albümünü ilk kez Media Markt müşterileri için imzalayacak. Asena, önümüzdeki günlerde çekeceği ilk video klibi hakkında da sevenlerinin fikirlerini alacak, video klibini çekeceği sürpriz şarkısı ile heyecan yaratacak.
Türkiye’deki 16 mağazası ile dünya markası ortalama 50.000 ürünü en iyi hizmet kalitesi, en bol seçenek ve uygun fiyatlarla müşterilerine sunan Media Markt Güneşli 212 mağazası, Asena’yı albüm çıkışından sonra ilk kez müzikseverlerle imza gününde buluşturarak, tüketicisine “ilk”leri sunan olmaya devam edecek.
Avrupa'nın en büyük perakende satış şirketlerinden Media Markt mağazalarında, televizyon ve görüntü sistemlerinden Hi-Fi ses sistemlerine, fotoğraf makineleri ve kameralardan film DVD, müzik CD, bilgisayar oyunları ve konsollara, bilgisayar ve cep telefonlarından beyaz eşya ve küçük ev aletlerine kadar on binlerce ürün çeşidine en bol seçenek, en kaliteli hizmet ve düşük fiyatlarla ulaşmak mümkün.
Media Markt 16 mağazasının adreslerine
sitesinden ulaşabilirsiniz.
  
 Media Markt Hakkında:
1979 yılında ilk mağazasını Almanya’nın Münih kentinde açan Media Markt, sırasıyla Avusturya, İtalya, İsviçre, Macaristan, Polonya, İspanya, Hollanda, Belçika, Portekiz, Yunanistan, İsveç, Rusya ve Türkiye’deki mağazalarıyla teknoloji severlerle buluştu. Media Saturn Holding bünyesinde yer alan Media Markt Çin’de açtığı mağazası ile bulunduğu ülke sayısını 15’e yükseltti. 15 ülkede 600’den fazla mağazası ve 50.000’e yakın çalışanı bulunan Media Markt, Türkiye’de ilk mağazasını 2007 Eylül ayında İstanbul Ümraniye’de açtı. Media Markt, daha sonra sırasıyla Eskişehir, Mersin, İstanbul Beylikdüzü, Ankara’daki 2 mağazasıyla hizmet ağını hızla genişletmeye devam etmiştir. 2008 yılının Kasım ayında İstanbul’daki mağaza sayısını 3’e çıkaran Media Markt, aynı yıl Bursa mağazını da açmıştır. 2009 yılında ise Adana, Güneşli 212, Merter, İzmir, Pendik Pendorya, Ankara Kentpark ve Beşiktaş mağazalarının açılışı ile Türkiye’deki toplam mağaza sayısını 15’e yükseltmiştir. 28 Ekim 2010 tarihinde açılan Bursa Anatolium Media Markt mağazası ile Media Markt’ın Türkiye’deki mağazası sayısı 16’ya ulaşmıştır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.