BARIŞ MURAT YAĞCI ‘’YARIŞMADA ÇOK SESSİZ KALDIM’’ 

BARIŞ MURAT YAĞCI ‘’YARIŞMADA ÇOK SESSİZ KALDIM’’ 
BARIŞ MURAT YAĞCI ‘’YARIŞMADA ÇOK SESSİZ KALDIM’’ 


 

‘’Her şeye rağmen şarkısı rekor kırdı trend oldu’’

Her şeye rağmen adında bir kitap ve bir de single çıkaran ve kısa zamanda gerek klibi gerekse şarkısıyla dijital platformlarda trend olan Barış Murat Yağcı NR1 Türk  canlı yayınında   Kadir Çetin’e konuştu.

‘’Nisa ile ayrılmadık’’

Takipçilerinin ısrarlı sorusu üzerine Nisa ile ilişkisinin bitmediğini çok güzel gözlerden uzak şekilde seviyeli bir şekilde devam ettiğini söyledi. Halbu ki ünlü çiftin geçtiğimiz günlerde ayrıldığı konuşulmuştu.Barış yayında bunu yalanladı.  

‘’Çok sessiz kaldım’’

Survivöre tekrar gitsen ve bir  daha yarışsan neyi yapmazdın sorusu üzerine ‘’Çok sessiz kaldım, bu kadar sessiz kalmazdım’’ Dedi.

‘’Annem yapmadığın iş kalmadı dedi’’

Annesinin programa gelirken kendisini aradığını ve ‘’ Oğlum seninde yapmadığın iş kalmadı; 10 Parmağında 10 Marifet var her işin üstesinden geldin şarkıcılığında üstesinden geleceksin seninle gurur duyuyorum’’ dediğini söyledi.

‘’Bizim katıldığımız gibi bir survivör bir daha gelmez’’

Survivör’da reytinglerin düşmesi konusunda ise geçen sene pandamı nedeniyle çok izlendiğini ancak tüm yarışmacıların karakterlerinin izleyiciye yarışmayı izlettiren en büyük etken olduğunu söylerken bir daha böyle bir survivör yaşanmaz iddiasında bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.