Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl?

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta'nın sağlık durumu nasıl?
Usta oyuncu Mesut Akusta, geçen yıl Ağustos ayında Ankara'daki evinde beyin kanaması geçirmişti. Hastaneye kaldırılan ve acil ameliyata alınan oyuncu, tedavinin ardından hastaneden çıkmıştı. Ancak bir süredir usta oyuncudan haber yoktu. Mesut Akust

Mesut Akusta, önceki gün eşi Şafak Özbir Akusta ve kızı Berfin Cano ile Bebek Parkı'nda keyifli vakit geçirdi. Kızını salıncakta sallayan oyuncu ile Berfin'in eğlenceli görüntüleri objektiflere yansıdı. Neşesi bir hayli yerinde olan minik Berfin Cano, anne ve babasının fotoğraflarını çekti.

Kızının taklit yaptığını ama oyuncu olmasını istemediğini belirten Mesut Akusta, "Berfin Cano ne istediğine kendisi karar verecek. Zor bir sektör, oyuncu olmasını istemem. Kadınlar için daha da zor. Yapılacak iş değil, çalışma şartları da zor."

"Bu yetenek işi, okulla olacak bir iş değil. Okuldan tabii ki eğitimini alırsın ama bu başka bir yetenek işi. Artık dinlenmeye ihtiyacım var. Zor bir meslek, sabır isteyen bir iş. Oyuncunun emeklisi de olmuyor" dedi.

Hastanede yaklaşık iki hafta süren tedavisinin ardından taburcu olan ve bir süre de evinde dinlendikten sonra sağlığına kavuşan bir çocuk babası Mesut Akusta, "Hastalandık ama ayaktayım. Biraz zor bir süreçti ama çabuk toparladım. "

"10 gün sonra sete döndüm. Bu tarz hastalıklar geçirip de sete dönmek zordur ama ben döndüm. Ufak tefek sıkıntılar kaldı ama atlattım bu dönemi" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.