Beylikdüzü Belediyesi'nden “Mobil Vezne“

Beylikdüzü Belediyesi'nden “Mobil Vezne“
Beylikdüzü Belediyesi’nce uygulamaya konulan insanların yoğun olarak bulunduğu yerlerde konumlanacak olan mobil tahsilât aracıyla belediye veznesinden yapılabilen tüm işlemler buradan gerçekleştirilebilecek.

 

Araç, insanların yoğun olarak bulunduğu semt pazarlarında öğleden sonra kurulacak olup, vergi dönemlerindeyse kent meydanlarında da hizmet verecek.

Mobil tahsilât aracı, haftanın farklı günlerinde kurulan semt pazarlarında öğleden sonra yerini alacak. İşlemlerin tamamlanmasında aracın büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın, “Belediye binasında yer alan veznelerde yapılan tüm tahakkuk ve tahsilât işleri yapılabilecek. Bunlar arasında yer alan çevre temizlik vergisi, işyerlerinin emlak vergisi açısından metrekareleri ile ilan reklâm tabela beyan denetimleri sonucu tahsilât işleri, tezgah kurma belgeleri ve harçları buradan yapılabilecek. Uygulamanın en önemli yararıysa denetim çalışması yapılırken; yoklama tutulduktan sonra belediyede işlemleri tamamlayıp, tekrar mükellefe gidip tebligat yapma süresini kısaltmış oluyoruz. Bu işlemlerin hepsi aynı anda mobil tahsilât aracında yapabilecek. Böylelikle hizmeti halkın ayağına getirmiş oluyoruz” şeklinde bilgi verdi.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum