Beylikdüzü'nde 2011'in ilk Meclis'i

Beylikdüzü'nde 2011'in ilk Meclis'i
Beylikdüzü Belediye Meclisi, 2011 yılının ilk toplantısını belediye meclis salonunda dün gerçekleştirdi. Başkan Vekili M. Zeki Sadunoğlu başkanlığında, AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; 11 gündem maddesi görüşül
 
Beylikdüzü Belediye Meclisi, 2011 yılının ilk toplantısını belediye meclis salonunda dün gerçekleştirdi. Başkan Vekili M. Zeki Sadunoğlu başkanlığında, AK Parti, CHP ve MHP’li meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; 11 gündem maddesi görüşüldü.
 
Gündem maddeleri ve önergelerin görüşüldüğü meclis toplantısında; Belediye meclisinin 2011 yılı çalışma takvimi ve tatil ayı oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda; Belediye meclisi denetim komisyonu üyesi seçimi, sözleşmeli personel istihdamı hakkında görüşüldü. 2011 yılı geçici işçi vizeleri oybirliğiyle kabul edildi. B377 parseli kapsayan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı, imar komisyonuna; 2011 yılında uygulanacak ücret tarifeleri, tarife komisyonuna; belediye emir ve yasakları uygulama yönetmeliği hukuk komisyonuna havale edildi.
 
Hukuk Komisyonu raporunda sunulan; Çevre Koruma Müdürlüğü’nün, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü’nün Çalışma Yönetmelikleri oy birliği ile kabul edildi. İmar Komisyonu raporunda yer alan, 727 ada 1, 2 ve 3 parsellere ait 1/1000 ölçekli uygulama imar plan tadilatı ise oy çokluğu ile kabul gördü.
 
Meclis oturumu, 07 Ocak 2011 saat 14.00’te toplanmak üzere kapatıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.