Beylikdüzü'nde Kar ALARMI !

Beylikdüzü'nde Kar ALARMI !
Kış mevsimiyle beraberinde gelen kar yağışı ve buzlanmanın hayatı olumsuz yönde etkilememesi için Beylikdüzü Belediyesi’nde önlemler şimdiden alındı.
Beylikdüzü Belediyesi, meydana gelecek muhtemel bir kar yağışı ve buzlanmaya karşı tüm önlemleri aldı.
Beylikdüzü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, karla mücadele çalışmaları kapsamında oluşturduğu özel ekiplerle teyakkuzda bekliyor. Meteorolojiden gelen hava raporları doğrultusunda tüm hazırlıklar tamamlandı. Karla mücadele çalışmaları kapsamında 3 bölgeye ayrılan Beylikdüzü’nde, ihtiyaç duyulacak ekipmanların mevcut olduğu birimler kuruldu. Ağır iş makineleri ve toplu taşıma araçları da olağanüstü durumlara karşı hazır şekilde bekletiliyor. Çalışmalar boyunca acil müdahalelerle karşı sağlık ekipleri de görev başında olacak. Çalışmaların aksamaması için ihtiyaç duyulabilecek olan resmi kurumlarla bağlantılar kurulurken, 3 bin torba tuz da kullanılmak üzere stoklandı.
Önlemlerimiz alındı
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, “Kışın güzelliklerinden olan kar yağışının hayatımızı kötü etkileyen olumsuzluklar ifade etmemesi için tüm hazırlıkları tamamlayarak önlemlerimizi aldık. Yeterli tuz stoklarımız mevcut olup, iş makineleri hazır durumdadır” diye konuştu. 
Beyaz Masa 24 saat görevde
Karla Mücadele çalışmaları dolayısıyla Beyaz Masa Büro’su da 24 saat boyunca vatandaşların ihtiyaçlarına karşılık vermek amacıyla hizmet verecek. Vatandaşlardan gelen çağrılar karşılanıp, gelen talepler doğrultusunda hazırda bekletilen ekipler ihtiyaç duyulan bölgelere yönlendirilecek.
Tuz bizden serpme sizden
Çalışmalar kapsamında 3 bin torba tuz Belediyemiz tarafından belirlenen bölgelerde kullanıma hazır hale getirildi. Belirlenen ekipleri tarafından yapılacak olan tuzlama çalışmalarının yanında, sitelere de kullanılmak üzere tuz dağıtımı yapılmaya başlandı. Tuz dağıtımının yapıldığı bölgeler;
1-Dereağzı Mahallesi Destek Hizmetleri Kademe Binası
2-Büyükşehir Mahallesi İtfaiye Garaj Binası
3-Yakuplu Mahallesi Osmanlı Caddesi Garaj-Temizlik Şantiyesi  
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum