Bir kapakta iki güzel

Bir kapakta iki güzel
Paris Hilton ve Kylie Minogue Amerikan Vs. dergisinin ilkbahar sayısına poz verdi
Paris Hilton kendisini sıkıcı olarak tanımlıyor.

Dört farklı kapakla mart ayında piyasaya çıkacak olan dergi, Hilton’ın dışında şarkıcı Kylie Minogue, balerin Nanna Fabricius ve oyuncu Sky Ferreira’ya da yer verdi. ‘Meraklı’ temalı çekimler, son dönemin en ünlü fotoğrafçısı Ellen Von Unwert imzasını taşıyor.
Hilton dergiye verdiği röportajda, neden tüm dünyanın kendisini takip ettiğini açıklıyor: “Kağıt üstünde mükemmelim. Çok varlıklı bir aileden geliyorum, şöhretliyim, gencim ve güzelim. Durum böyle olunca herkes benim karanlık yönlerimi merak ediyor. Aslında sıkıcı bir insan sayılırım; sapkınlıklarım ya da aşırılıklarım yok. Yaşıtlarımdan farkım, onların beni takip ediyor olması.” Ünlü şarkıcı Minogue ise kariyeriyle ilgili merak edilenleri paylaştı.

42 yaşındaki Minogue “Herkes gibi ben de hatalar yaptım. Sonuçta elinize nasıl davranmanız gerektiğiyle ilgili bir kitap verilmiyor ki! En büyük pişmanlığım Amerika pazarına daha önce girmemek oldu. Her ne kadar denediysem de, fazla üstüne düşmedim. Şimdi kariyerimi eksik hissediyorum. Ama bu iddiamın bittiği anlamına gelmesin. Hâlâ savaşıyorum” dedi. Paris Hilton kendisini ‘sıkıcı’ olarak tanımlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.