Bu konser kaçmaz!

Bu konser kaçmaz!
Nazan Öncel, yeni albümü Kara Plak / Geceye Bir Şarkı”nın lansman konseri ile 9 Şubat Cuma akşamı Alan Kadıköy’de

Kendine özgü tarzı ve şarkı sözü yazarlığındaki üstün yeteneğinin yanı sıra benzersiz sesi ve derin sanat anlayışı ile Türk pop müziğine damga vuran eserlere imza atan Nazan Öncel, beş yıllık bir aranın ardından yayınladığı 13. stüdyo albümü “Kara Plak (Geceye Bir Şarkı)”ın lansman konseri için 9 Şubat Cuma akşamı Alan Kadıköy’de sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Samimi bir ses
Müzik kariyerlerinde yarım asrı geride bırakan ve müziğin kendisiyle bütünleşen bir ruh olarak dinleyicilerinin karşısına çıkan Türkiye müzik sahnesinin ikonik seslerinden Nazan Öncel, “Gitme Kal bu Şehirde”, “Geceler Kara Tren”, “Erkekler de Yanar”, “Gidelim Buralardan” gibi kültleşmiş eserleriyle dinleyicilerde etkileyici ve unutulmaz izler bırakmayı başardı. Şarkılarında genellikle aşk, sevgi, umut ve yaşamın derinliklerine dair derin duyguları işleyen Nazan Öncel, sözlerindeki derin anlam ve samimiyetle dinleyicilerine dokunuyor.

 

Güzel şarkılar söyleyecek

2018 yılında yayınladığı “Durum Şarkıları” albümünden sonra beş yıl süren müzikal sessizliğini “Kara Plak (Geceye Bir Şarkı)” ile bozan Öncel, müziğe olan bağlılığını ve yenilikçi yaklaşımını son albümüyle bir kez daha kanıtlıyor. Nazan Öncel, Erman Arda ve Janti Hamit düzenlemesiyle “Esme, Kara Plak, Gurur Çıkmazı, Cihangir’deyim Gel, Aslanım, Amacın Ne, Anne Ben İnsan Oldum, Köprü Altı, İki Aylak, İmdat” isimli 10 şarkının yer aldığı “Kara Plak” her ruha dokunabilen incelikli ve bir o kadar da derin müzikal bir yolculuk sunuyor dinleyicisine.



Türkçe pop müzik sahnesinin kendine özgü ve zamanın ötesinde ismi Nazan Öncel’in heyecan uyandıran son albümü “Kara Plak”ın Alan Kadıköy’de gerçekleşecek lansmanı gecesi için şimdi Mobilet’te yeriniz hazır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.