CHP Beylikdüzü’nden bir ilk

CHP Beylikdüzü’nden bir ilk
Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe başkanlığı Kültür ve Sanat Komisyonunun organize ettiği “Kültür ve Sanat Etkinliklerinin” birincisi yapıldı.

Barış Manço Kültür Merkezine sığmadılar

Avcılar Belediyesi Barış Manço Kültür Merkezinde düzenlenen Türk Sanat Müziği konserine ilgi yoğun oldu. Partilileri ve diğer konukları kapıda karşılayan Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu da eşiyle birlikte konseri izledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri ilçe başkanı Selami Değirmenci, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca ilçe başkanı Süleyman Kolcuoğlu, ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri 500’ü aşkın davetli konserde söylenen şarkılara eşlik ettiler.

Uzman kadro sahnede

Beylikdüzü Kültür Sanat Derneği Türk Musiki Korosu Erhan Bayladı’nın yönetmenliğinde sahne aldı. Nihavend, Hicaz, Kurdili Hicazkar ve Sultaniyegah makamlarının seçkin örneklerini, ‘İstanbul Şarkıları’ kapsamında iki bölümde seslendiren koro sanatçıları ayakta alkışlandılar.

İmamoğlu Atatürk’ün sözlerini anımsattı

Konserin başlangıcında konuklara “hoş geldiniz” diyen Cumhuriyet Halk Partisi Beylikdüzü ilçe başkanı Ekrem İmamoğlu “Ulu Önder ‘Atatürk’ün’ Bir millet sanattan ve sanatkardan mahrumsa tam bir hayata sahip olamaz” Sözleri bizim için yol haritası oldu. İlçe yönetimi olarak bundan sonra da kültürü, sanatı ve sanatçıyı öne çıkaracağımız etkinlikleri yine sizlerle paylaşacağız. dedi.

Beylikdüzünde salon yok!

Başkan İmamoğlu konuşmasının sonunda “Sizleri Avcılar’a kadar yorduğumuz için özür diliyorum ancak ilçemiz Beylikdüzünde bu tür etkinliklere uygun, bu kadar insana hitap edecek kapasitede bir salon ve kültür merkezi yok. Bu salonu bize tahsis eden Avcılar belediye başkanı Sayın Mustafa Değirmenci’ye ve siz değerli Türk Sanat Müziği dostlarına teşekkür ediyorum” dedi.

Koro üyelerine çiçekle teşekkür etti

Konserin sonunda yönetmen Erhan Bayladı’ya, çalgılar grubuna ve solistlere çiçek vererek teşekkür eden Ekrem İmamoğlu bir başka kültür ve sanat etkinliğinde buluşma sözü vererek konukları yolcu etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum