Çöplerden ekonomiye katkı...!

Çöplerden ekonomiye katkı...!
Beylikdüzü Belediyesi, Aralık ayı içersinde Ambalaj Atıklarını Kaynağında Ayrı Toplama ve Atıkların Geri Dönüşümü’ projesi kapsamında 370 ton çöpü ekonomiye kazandırdı.
Aralık ayı içersinde Ambalaj Atıklarını Kaynağında Ayrı Toplama ve Atıkların Geri Dönüşümü’ projesi kapsamında 370 ton çöpü ekonomiye kazandırıldı.

Beylikdüzü Belediyesi tarafından başlatılan ambalaj atıklarını ekonomiye kazandırmaya yönelik çalışma kapsamında Aralık ayında diğer aylara göre büyük bir artış görüldü ve bir rekora imza atıldı. Aralık ayı boyunca toplam 370 ton çöp ekonomiye kazandırıldı.

Apartman, site yönetimleri, okullar, kamu kurum ve kuruluşları, hastaneler, oteller, lokantalar, büfeler, limanlar, sağlık kuruluşları, spor kompleksi, organize sanayi bölgeleri, sanayi siteleri, serbest bölge yönetimleri, marketler, satış noktaları, fabrikalar, iş ve alışveriş merkezleri, stadyumlar gibi ambalaj atığının oluştuğu benzeri noktalardan yönetmelikte belirtilen usul ve esaslara göre toplanan ambalaj atıkları Kavaklı Mahallesi 23 Nisan Caddesi üzerinde bulunan geri dönüşüm tesisimizde ayrıştırılarak ekonomiye kazandırılıyor. Yapılan çalışma ile ülke ekonomisine önemli ölçüde katkı sağlanırken, çevre temizliği noktasında önemli bir çalışmaya imza atılmış olunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.