Deniz Seki bugün cezaevinden çıkıyor

Deniz Seki bugün cezaevinden çıkıyor
2014 yılında hapse giren ve Bakırköy Kadın Kapalı Cezaevi’nde yatan Deniz Seki bugün saat 12.00'da tahliye oluyor...
Bugün saat 12.00'da çıkacak olan Deniz Seki, 2009 yılında jandarmanın düzenlediği uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınmış ve hakkında uyuşturucu ticareti yapmak suçlamasıyla İstanbul Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk davada serbest bırakılıp tutuksuz yargılanmıştı. Ardından Deniz Seki'nin hakkındaki karar bozulmuş ve ünlü şarkıcı hakkında yakalama kararı çıkarılmıştı.



Mahkeme Seki'nin  yakalama kararını tutukluluğa çevirmiş ve Deniz Seki aleyhine 18 Şubat 2010 tarihinde uyuşturucu ticaretine yardım etmek suçlamasıyla 8 yıl hapis cezası istenmişti.Cezaevinde geçirdiği 218 günün ardından 2 Kasım 2010 tarihinde görülen ilk duruşmada tahliye edilen Deniz Seki, İstanbul 12. Ağır Ceza Mahkemesi tarafınca 6 yıl 3 ay hapis cezasına onanmış ve dava dosyası İnfaz Savcılığı’na gönderilmişti. Hakkında yakalama kararı çıkan Deniz Seki bir süre izini kaybettirmiş,15 Kasım 2014'te Esenyurt'ta saklandığı evde gözaltına alımıştı. Çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Seki 16 Kasım 2014'te tekrar cezaevine gönderildi.

Yaşadığı aşklarla da gündeme gelen Deniz Seki son olaylarda ünlü klarnetçi Hüsnü Şenlendirici ile birlikteydi. Birlikte oldukları 2006-2009 yılları arasında Şenlendirici, iki çocuğunun annesi Nazire Şenlendirici ile hala evliydi. Deniz Seki, ilk cezaevinden çıktıktan sonra verdiği ilk röportajda Hüsnü Şenlendirici'ye şu sözlerle sitem etti: “Ben olsaydım sevdiğimi yalnız bırakmazdım. Cezaevinin önüne çadır kurar, açlık grevi yapardım. Artık hayatımda yeni bir sayfa açtım. Arkaya dönüp bakmak bile istemiyorum.” Cezaevine ikinci kez girişinden önce çocukluk arkadaşı olan turizmci Faruk Salman’la birlikte olmaya başlayan Seki, 2013 yılında nişanlandı. Deniz Seki tahliyesinin ardından evlenmeyi düşünüyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.