Depresyona karşı Aleyna!

Depresyona karşı Aleyna!
Ünlü sanatçı Aleyna Tilki, Dünya Ruh Sağlığı Günü'nde depresyona karşı PUMA'nın başlattığı iletişim kampanyasına katıldı

İstanbul. Depresyon ve ruh sağlığı konularında farkındalık yaratmak amacıyla geçtiğimiz yıldan beri çeşitli çalışmalar yapan PUMA, bu konuda yeni bir iletişim kampanyası başlattı. #YorumaKapalı adlı kampanya, ruh sağlığı ve buna bağlı bazı davranışsal semptomların ayıp veya konuşulamaz tabular değil, normalize edilmesi gereken davranışlar olduğunu vurguluyor.
Kampanyanın duyurusu, Dünya Ruh Sağlığı gününde, sevilen sanatçı Aleyna Tilki ve Klinik Psikolog Gökhan Çınar’ın ev sahipliğinde düzenlenen özel bir buluşmayla yapıldı. Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleşen davette, depresyon ve ruh sağlığı konusunda duyarlılığa sahip influencerlar, oyuncular ve sporcular yer aldı.

Depresyon küçümsenemez


Aleyna Tilki ise kendi tecrübelerini aktardı ve sosyal medyada sık sık karşılaştığı bu tarz yorumlardan nasıl etkilendiğini anlattı. Tilki, şöyle konuştu: “Geçen sene PUMA ile çok güzel bir yolculuğa çıktık. Bu sene de aynı hızla yola devam ediyoruz. Dünya Ruh Sağlığı Günü’nde depresyonumuzu yoruma kapatıyoruz. Sosyal medyada bizi üzen, düşüren, bize kötü gelen yorumları duymuyoruz, görmüyoruz. Çünkü depresyon küçümsenecek veya herkes tarafından yorum yapılacak bir şey değil.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.