Hindi isteyen bile var...

Hindi isteyen bile var...
Beylikdüzü'nde Halk günü toplantılarında vatandaşların en fazla talep ve yardım isteğinde bulunduğu konuların başında iş ve sağlık gelirken, bazı vatandaşlardan da sıra dışı ilginç istekler geliyor. Toplantıya katılan bir vatandaşın yılbaşının yaklaşması

Belediye tarafından on beş günde bir gerçekleştirilen halk toplantıları, vatandaş ile Beylikdüzü Belediyesi arasında köprü vazifesi görüyor. Toplantı ile taleplerini yetkililere doğrudan iletme olanağı bulan vatandaşların istekleri imkânlar nisbetince karşılanmaya çalışılıyor.

Başkan Yusuf Uzun’un programı sebebiyle katılamadığı halk toplantısına Başkan Uzun’u temsilen Başkan Yarımcıları İsmail Yalçın, Efrahim Yeşil ve Tahir Sert katıldı. Vatandaşlardan gelen isteklerin kısa süre içersinde değerlendirilmesi ve sonuca bağlanması vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı. 

Vatandaşlardan ilginç talepler geliyor

Halk günü toplantılarında vatandaşların en fazla talep ve yardım isteğinde bulunduğu konuların başında iş ve sağlık gelirken, bazı vatandaşlardan da sıra dışı ilginç istekler geliyor. Toplantıya katılan bir vatandaşın yılbaşının yaklaşması sebebiyle hindi talebinde bulunması, toplantıya katılanlar arasında gülüşmelere sebep oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.