'Janti' Murat Boz'un façasını düzeltebilecek mi?

'Janti' Murat Boz'un façasını düzeltebilecek mi?
Sene 2016 değil de 1996 olsaydı 'Murat Boz' için her şey daha zor olurdu. Peki Janti 'popstar' yokluğunda vekaleten bu görevi yürüten Boz'u asaleten bu mevkiye taşıyabilecek mi?
Murat Boz 5 yıllık albüm sessizliğini ‘Janti’ ile bozmaya hazırlanıyor. Van Persie birkaç hafta gol atamadı diye ‘uçan Hollandalı’yı ilk uçakla ülkesine göndermeye kalkanlar 1.825 gündür yeni şarkı yapmayan ve ‘bir ses’ duydukça koltuğunda dönüp duran Murat Boz’a hiçbir şey söylemediler ya, helal olsun!


20 YIL ÖNCE İŞİ ÇOK ZORDU
Sene 2016 değil de 1996 olsaydı işler onun için bu kadar kolay olmazdı. Tarkan ‘Aacayipsin’le iki yaz evvel yaz evvel  pop müzikte yeni bir çağ açmış, Mustafa Sandal, Boğaziçi Üniversitesi’nde örülen kazakları dolaba kaldırdıktan sonra ‘Araba’ ile caddenin tozunu atmıştı! Müzik kariyerine Roma itfaiyesini tehditle başlayan Kenan Doğulu’nun ‘III’ albümü, ‘Hiç Bana Sordun mu?’, ‘Kandırdım’, ‘Gelinim’ gibi hitlerle raflardaki yerini almıştı. ‘Bebeto’ Burak Kut meselesine hiç gelemedik bile.  O yıllar ‘pop star’ olmanın ‘ölüm grubu’ydu. 


TARKAN SANAT MÜZİĞİYLE DÖNDÜ!
Neyse ki üstünden 20 yıl geçti ve bahsi geçen zatlar evlilik, çoluk çocuk, dizi gibi işlere ağırlık verdi. Tarkan da ‘Hepsi senin mi?’ çıtasını ‘Islak Daha Islak Öp Beni’ adlı sanat müziği eserine çekmiş durumda. Sanat müziği başımızın üstünde Tarkan’ın da hiçbir şarkıyı kötü söyleme olasılığı zaten yok, verilen emeğe de ‘eyvallah’ ama hayranları bu kadar bekledikten sonra ondan ‘yeni iyi’ ya da ‘yeni kötü' bir şeyler dinlemeyi tercih ederlerdi!

MURAT BOZ’UN SON ŞANSI!
Bakalım ‘Janti’, Murat Boz’u tüm bu ‘müsait’ atmosferde vekaleten yürüttüğü ‘popstarlık’ görevine asaleten taşıyabilecek mi?

Kariyerinin bundan önceki bölümünde fiziğinden ve sempatisinden ziyadesiyle destek alan ve ‘hit şarkı’ çıkarmak konusunda oldukça kısır kalan Murat Boz, uzun sayılabilecek sessizlikten sonra kitlesine şarkılarına onu görmeden de dönebilecek insanlar ekleyebilecek mi? Galiba onun ‘O Ses’ yarışması şimdi başlıyor!




HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.