Kanser tedavisi gören Tanyeli aldığı acı haberle yıkıldı

Kanser tedavisi gören Tanyeli aldığı acı haberle yıkıldı
Tanyeli'den geçtiğimiz aylarda hayranlarını üzen haber gelmişti. Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı. Geçtiğimiz haftalarda saçlarına veda eden Tanyeli şimdi ise acı haberler adeta yıkıldı.

Oryantal Tanyeli, fazla kilolarından kurtulmak için mide operasyonu geçirmişti. Geçirdiği ameliyatın ardından 99 kilodan 60 kiloya kadar düşen Tanyeli yeni görüntüsünün mutluluğunu sürecekken, kötü bir haberle sarsılmıştı.

Tesadüfen pankreas kanseri olduğunu öğrenen Tanyeli, tedavi için hastaneye yatmıştı.

Aldığı haber karşısında büyük üzüntü duyan Tanyeli'ye ailesi ve yakın dostları destek oluyor.

Tanyeli geçtiğimiz aylarda sağlık durumu hakkında bilgi verdi. Tanyeli, yeni bir ameliyat geçirdiğini belirterek "Pankreas kanseri teşhisi konuldu ve tedavi süreci başladı.

Her şeyin iyi olacağını umuyorum. Kanseri Allah'ın da yardımıyla yeneceğime inanıyorum" dedi

Dans şovlarıyla bir döneme damga vuran Tanyeli, bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Tanyeli, annesinden sonra dün akşam saatlerin ise abisini kanserden kaybetti.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda abisinin kanser nedeniyle yaşamını yitirdiğini duyuran Tanyeli, "Kanser işte annemden sonra 54 yaşında abimin de sebebi oldu... Aylardır mücadele eden ve her yerini saran kanser...

Bugün abim de kansere yenik düştü, hakkın rahmetine kavuştu. Bir melekti, iyi bir insandı, bir başka hikayeydi abim, satırlara değil sayfalara sığmayan bir sürü acı deneyimle doluydu, dünya günlüğü dersler sert, o ise çok naifti.

Çocukluğumda dayaklar deryasında bize siper olan canım kahramanım kara yağız abim. Ruhun özgürleşti.

Mekanın cennet bahçeleri olsun. Allah'ımdan niyaz ederim, dualarım duyulsun, seni çok seviyorum hoşça kal abim" ifadelerini kullandı.

Bir süredir pankreas kanseri ile mücadele eden ve tedavi süreci süren oryantal Tanyeli, geçtiğimiz gün Akmerkez’de bir mağazadan çıkarken görüntülenmişti ve basın mensuplarıyla ayak üstü sohbet etmişti.

Önceki günlerde 'Milano Fashion Week'de' podyuma çıkarak İtalyan basınının ilgi odağı olan ünlü isim, ""Benim İtalya’ da podyuma çıkma nedenim kanser ile mücadele edenler içindi" diye konuşmuştu. "Farkındalık yaratmak için bu teklife sıcak baktım" diyen Tanyeli, sözlerine şu şekilde devam etmişti:

O defilede benim gibi hasta olan kardeşlerimin sesi olduğum için ne mutlu bana. Ben normalde dans sanatçısıyım ama İtalya’daki defileden çok güzel tepkiler gelince Paris Fashion Week’ den de teklif geldi.

Cumartesi günü de orada podyuma çıkacağım. Türkiye’de iki reklam filmi teklifi var onu da değerlendiriyorum.

Saçlarımı hastalığımdan dolayı sıfıra vurdurduktan sonra gerçekten şansım açıldı, kelimin bana para kazandıracağı hiç aklıma gelmezdi.

Tümörümde yüzde otuz küçülme olduğunu söyledi doktorum, o da beni çok mutlu etti. Tedavi içi Küba’ya giderken Yıldız Tilbe, maddi manevi bana çok destek oldu ona da buradan çok çok teşekkür ederim.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.