Makyajsız fotoğrafını paylaşan Hadise'den imalı açıklama

Makyajsız fotoğrafını paylaşan Hadise'den imalı açıklama
Sosyal medya sayfasını aktif olarak kullanan şarkıcı Hadise son olarak makyajsız bir karesini sosyal medya sayfasından takipçilerinin beğenisine sundu.

 Eski eşi Mehmet Dinçerler ile son dönemde barıştığı iddia edilen Hadise, paylaştığı kareye manidar bir not düştü.

Son dönemde gündemden düşmeyen Hadise, 2022'nin nisan ayında Mehmet Dinçerler ile nikah masasına oturmuştu. Bir süre sonra evliliklerinde çatırdamalar olan çift, boşanma kararı almıştı.

Ünlü çiftin saman alevi gibi olan 5 aylık evliliği, Beykoz Adliyesi'nde görülen davada tek celsede bitmişti.

Geçtiğimiz sene nisan ayında evlenerek eylül ayında da tek celsede boşanan Hadise ile Mehmet Dinçerler'in ilişkilerine bir şans daha vererek barıştıkları iddia edildi.

Boşandıktan sonra bir araya gelmeyen ikilinin barışarak yeni görüşmeye başladığı ve önceki akşam bir mekanda buluştukları iddia edildi.

Hadise'nin cephesinden 2. Sayfa'ya yapılan özel açıklamada "Hadise'nin Mehmet Dinçerler'le tekrar bir araya gelmesi asla mümkün değil. Söylentiler tamamen yalan" ifadelerine yer verildi.

Unicef'in kız çocukları için hazırladığı koferansa katılan Hadise, boşandıktan sonra şu açıklamayı yapmıştı:

Unicef Türkiye Çocuk Hakları Savunucusu olan Hadise, "Seçtiği şarkılar, anlatmak istediğim hikâyeler… Benim şarkılarıma baktığınızda 'Prenses, Mesajımı Almıştır O', 'Sıfır Tolerans', 'Küçük Bir Yol’. Aslında bunlar kadının gücünü anlatan hikâyeler.

Hep böyle düşünüyordum, hep de böyle düşüneceğim. Hiçbir zaman şarkılarımda 'Ay yalnız kaldım, ay mutsuzum' diyen kadın olmadım. Hepimiz şu hayatta mutlu olmanın peşindeyiz.

Hayatımızda bize mutsuzluk veren şeylerden uzak durmamız lazım. Ben de bunu yapıyorum. Bana kötü gelen şeylerden uzak duruyorum. Bu da bana güç veriyor” dedi.

Barışma iddiası Hadise cephesinden kesin bir dille yalanlanırken bir de imalı paylaşım geldi.

14,5 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından makyajsız bir fotoğrafını yayınlayan şarkıcı İngilizce olarak şu notu ekledi: "Boş kalplerle vaktini boşa harcama.

Kalbini yutmalarına izin verme. Onları ışığından uzak tut. Çünkü kıvılcımını çalmak isteyebilirler. Gitmesi gerekenlere hoşça kal deyin. Bu kaçınılmaz, yalancılar her yerde gizleniyor. Kendini her zaman yaptığın gibi sev.

Daha iyi bir şey seni bekliyor. Çillerimi seviyorum. Gülüşümü seviyorum. Vücudum, kalbim ve aklımla ilgili her şeyi seviyorum. Kendimi seviyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.