Mıss Belpınar, Ukraynalı Yulıa

Mıss Belpınar, Ukraynalı Yulıa
ANTALYA'nın Konyaaltı İlçesi Beldibi Beldesi'nde bulunan Belpınar Club Hotel'in, tesiste konaklayan turistler arasında düzenlediği 'Miss Belpınar' güzellik yarışmasında kraliçelik tacını, Ukraynalı güzel 23 yaşındaki Yulia Lebedeva taktı.

Geleneksel hale getirilen turistler arası güzellik yarışmasının 5'incisi, tesiste kurulan podyumda düzenlendi. Miss Belpınar Güzellik Yarışması'na tatillerini tesiste geçiren 23 güzel katıldı. Rusya, Ukrayna, Beyaz Rusya ve Kazakistan'dan gelen tatilciler, 'Miss Belpınar' seçilmek için podyumda yürüdü. Kemer Belediye Başkanı MHP'li Mustafa Gül'ün de izleyip eşi Neşe Gül'ün jüride yeraldığı yarışmada yarışmacılar günlük kıyafetleri ve bikinileri jüri karşısına çıktı.

Podyuma getirilen bir motosiklet üzerinde en seksi pozu vermek için uğraşan güzeller arasından birinciliği Ukraynalı Yulia Lebedeva kazandı. İkinci yine Ukraynalı Yulia Sokolova, 3'üncü ise Rusya'dan Antonina Estenina oldu.

Dereceye giren güzellere tesisin sahibi Rıza Özer tarafından porselen, altın takılar ve bir hafta Kemer tatili hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.