Nazan Öncel ölümden döndü! 'O Adımı Atmasaydım Belki de...'

Nazan Öncel ölümden döndü! 'O Adımı Atmasaydım Belki de...'
Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Nazan Öncel'in başına görünmez kaza geldi. Ünlü sanatçı, başına gelen olayı sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

 

Nazan Öncel önceki gün ölümden döndü. Şarkıcı hava almak için İstanbul Kemerburgaz'daki evinin bahçesine çıkar çıkmaz üst kat balkonundaki saksı başını sıyırıp omuzuna çarparak yere düştü.

HAYAT PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI

'HAYAT PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI' 

 

Öncel "Görünmez kaza işte. O adımı atmasaydım belki de 'Başına düşen saksı yüzünden Niyazi oldu' diye yazılacaktı. Hayat bir pamuk ipliğine bağlı" dedi.

 

67 yaşındaki Nazan Öncel, geçen hafta da 287 bin takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla hastaneye kaldırıldığını duyurmuştu. 

 

Mesajına, "Sigara, insanın düşmanıyla sevişmesi gibi bir şeydir" diyerek başlayan ünlü isim; şöyle devam etmişti: 

TANSİYON 22Yİ GÖRDÜ

'TANSİYON 22'Yİ GÖRDÜ' 

 

"Sıcaklar falan derken tansiyon 22’yi gördü. Ani bir bayılma... Apar topar hastaneye koştuk, serum tedavisi vesaire. Sigarayla da vedalaştık."

ÇİÇEKLER AÇSIN İÇİNİZDE

'ÇİÇEKLER AÇSIN İÇİNİZDE' 

 

Öncel'e, başta ünlü isimler olmak üzere birçok takipçisinden 'geçmiş olsun' dilekleri yağdı.

- Her şerde bir hayır... Yeni hayata merhaba. Çiçekler açsın içinizde.
- Sağlığınız için iyi bir adım, sizi seviyoruz...
- Çok çok geçmiş olsun canım Sokak Kızı’m.

 

Nazan Öncel, geçtiğimiz günlerde hayranlarından aldığı evlilik teklifleriyle ilgili sosyal medya hesabından bir video yayınlamıştı.

BEN ÜÇ OTUZU DEVİRMİŞİM

'BEN ÜÇ OTUZU DEVİRMİŞİM' 

 

Öncel, "Nazo gel benimle evlen diyor. Gurur duydum şekerim de diyorum Ben üç otuzu devirmişim ne yapacaksın beni bu saatten sonra?"

 

"Karım ol diyor. Peki benim böyle bir arayış içerisinde olduğumu sana kim söyledi? Ben eskisini ve yenisini üç gün arayla kaybetmişim sen bunu bir daha düşün istersen diyorum arkasına bakmadan kaçıyor" demişti.

 

Sanatçı paylaşımına şu notu yazmıştı:

"Son altı senedir birileri çıkıp evlen benimle diyor. Tamam da, da'sı var işte. Yalnızlık Allah'a mahsustur ama bizim gibi maddi manevi özgürlüğünü eline almış insanların kimseye ihtiyacı yoktur. İşin aslı bu. Öte yandan ben çok sıkıcıyımdır, ciddiyetimi bilen bilir sululukları sevmem."

 

"Okur da okurum, piyanonun başından kalkmam, gezip tozmadan ha bire çalışırım, evin içinde bir aşağı bir yukarı gezinirken sürekli mırıldanırım, ömrümü adadığım bi' mesleğim var; bu iş yaşa başa bakmaz, yazar da yazarım, şarkı yazmasam hikâye yazar, roman yazar, aranjman yaparım, dikiş dikerim, yün örerim, resim mesim yaparım bir dakika boş duramam. Uykuda dinlenirim sadece."

 

"Onu da kimseyle paylaşmam. Bu benim için çok büyük bir adımdır ki bu da olacak şey değildir. Huysuz, titiz, düzen manyağı, hijyen manyağı zor beğenen biriyim; kolay değildir böyle insanlarla yaşamak."

 

"Ben kendime bile kalabalık geliyorum bazen senin haberin var mı bundan; yok. Ya işte bi' de bunlar var ona göre şekerim diyecektim de artık o kadar da yıkmayayım dedim hayallerini."

 

Nazan Öncel 6 Şubat 1956 tarihinde İzmir'in Karşıyaka ilçesinde dünyaya geldi. Nazan Öncel pop ağırlıklı müzikler yapan şarkıcı olmasının yanında söz yazarı ve besteci. Çok ufak yaşlardan müzikle ilgilenmeye başladı ve notaları henüz altı yaşındayken öğrendi. Gitar ve mandolin ilk öğrendiği enstürmanlar.

 

19 yaşındayken İzmir Radyosunun düzenlediği yarışmada birincilik kazanmış ve müzik kariyeri de başladı.

Kariyeri boyunca pek çok albüm çıkarttı ve beste yaptı. Özellikle Bir Hadise Var isimli albümüyle büyük çıkış yakaladı.

 

1996 yılında çıkarttığı Sokak Kızı albümü çok sevilmiş ve Nazan Öncel'e sokak kızı lakabı verildi. Henüz 18 yaşındayken evlenen Nazan Öncel'in zor bir çocukluk geçirdiği biliniyor.

 

Bugün 67 yaşında olan ünlü şarkıcı 1973 yılında Salih Öncel'le evlendi 1985 yılındaysa boşandı. Daha sonra bir evlilik daha yapan isim 2017'de bir boşanma daha yaşadı.

Üniversite eğitimini iletişim sanatları üzerine aldı ve Newport Üniversitesi'nden 57 yaşındayken mezun oldu.

NAZAN ÖNCELİN ALBÜMLERİ

NAZAN ÖNCEL'İN ALBÜMLERİ 

 

Yağmur Duası (1982)

Bir Hadise Var (1991)

Ben Böyle Aşk Görmedim (1994)

Göç (1995)

Sokak Kızı (1996)

Demir Leblebi (1999)

Yan Yana Fotoğraf Çektirelim (2003)

7'n Bitirdin (2006)

Hatırına Sustum (2008)

Hayvan (2011)

Bazı Şeyler (2014)

Durum Şarkıları (2018)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.