Tuğba Özay'ı çıldırtan açılış

Tuğba Özay'ı çıldırtan açılış
"Kes evladım, seni işten atıyorum"

YALOVA'da bir alışveriş mağazasının açılışına katılan Tuğba Özay, ses sistemindeki aksaklıklara tepki gösterirken, konserini yarıda kesti, ses sistemi görevlisine dönerek "Kes evladım, seni işten atıyorum" dedi.

Evve AVM Türkiye’deki 16’ıncı mağazasını Yalova’ya açtı. Yalova’da yapımı son aşamaya gelen Aydın İş Hanı’nda açılan mağazanın açılış kurdelesini Yalova Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Özsümer, Türkiye İş Kurumu İl Müdürü Ahmet Canımova, Yeni Yaşam Engelliler Derneği Başkanı Murat Aslanhan ile Mağaza Müdürü Harun Çimen kesti.

Daha sonra açılış programına manken ve şarkıcı Tuğba Özay katıldı. Müzik piyasasına çıkan ikinci albümü ‘Üç Nokta’dan şarkıları söyleyen Özay, ses sisteminde sürekli kesintilerin oluşmasına sinirlendi. Özay, "Gidiyorum. Nasıl tesisat yapıyorsunuz siz yahu. Böyle tesisat mı yapılır? Yordunuz yani beni. Sağ olsunlar bu kadar sıcakta buraya gelmişler. Yoruyorsunuz ama beni. Zırt pırt elektrik sorunu yaşanıyormuş. Tabii voltaj yüksek geldi, bizim enerjimize dayanamadı. Daha 25 parçamız vardı ama son şarkımız ‘Kapak Olsun’ ile kapatıyorum" dedi.

‘Kapak Olsun’ isimli şarkısını söylemeye başlayan Özay’a arka fondan farklı bir şarkı verilince buna da sinirlenen Özay,"“Kes, seni işten atıyorum. Çabuk git sen şurdan, gözüm görmesin" dedi. Özay, konserini yarıda kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.