Uzun'dan personele yeniyıl kutlaması..

Uzun'dan  personele yeniyıl kutlaması..
Yeni yıl sebebiyle Beylikdüzü Belediyesi Çalışanlarını birimlerinde ziyaret eden Başkan Yusuf Uzun, çalışanlarla sohbet etti.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Başkan Yardımcısı İsmail Yalçın ile birlikte Belediye çalışanlarını birimlerinde ziyaret etti. Belediye çalışanlarının yeni yılını kutlayan Başkan Yusuf Uzun, çalışanlardan birimlerle ilgili bilgi aldı. Çalışanlara gerçekleştirdiği ziyaretin yanında Belediye’de işlem yaptırmak için gelen vatandaşlarla da ayak üstü sohbet etti.

İmar ve Şehircilik Müdürlüğü’nü gezdiği sırada duvarda asılı olan karikatürler dikkatini çeken Başkan Yusuf Uzun, karikatürlerin neyi temsil ettiğini sordu. Belediye çalışanlarından iç Mimar Özkan Taştan tarafından büro çalışanlarının portresi olarak yapılan karikatürler olduğunu öğrenen Başkan Uzun, karikatürleri dikkatlice inceledi.
Belediye çalışanlarına yaptıkları işlerde başarılar dileyen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, yeni yılın sağlık ve mutluluğa vesile olması temennisinde bulundu. Başkan Yusuf Uzun, “Bugüne ve geleceğe birlikte ışık tutacak, büyük işlere imza atacağız. 2011 yılının 2010 yılından daha fazla umut, daha fazla mutluluk ve daha fazla sevinç getirmesini diliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.