Amatör ses yarışması başlıyor..

Amatör ses yarışması başlıyor..
Kanal 9 Televizyonunda yeni bir yarışma düzenleniyor. Zeynep Solman ve Fuat Bahçeci’nin sunacağı ‘YÜREKTEKİ EZGİLER AMATÖR SES YARIŞMASI’ başladı.

Kanal 9 Televizyonunda yeni bir yarışma düzenleniyor. Zeynep Solman ve Fuat Bahçeci’nin sunacağı ‘YÜREKTEKİ EZGİLER AMATÖR SES YARIŞMASI’ başladı.

Her hafta Cumartesi akşamları canlı yayınla ekranlara gelecek olan ses yarışması için işte katılım şartları:

    1. Yarışmaya katılacak olan adaylar Kanal 9 stüdyolarında hazırlanacak klipler ile yarışmaya katılacaklardır.

    2. Her aday programda kendisi için çekilen video klibi ile yarışacaktır. Ve bu videolar SMS yolu ile gelen oylama neticesinde en çok oy alandan başlamak üzere belirlenecek ve her hafta 1 aday Büyük Final adayı olarak finale kalacaktır. Görüntüleri çekilen ve yarışacak olan video kliplere bir sonraki hafta yayınlanacak olan “Yürekteki Ezgiler Yarışmasının” başlamasına 10 dakika kalıncaya dek oy verilebilecektir. Kısa görüntülerle Kanal 9 ekranlarında yarışmacılar ve SMS no’ ları günde 6 kez tekrarlanacaktır.

    3. Her hafta yapılacak olan yarışmada o haftanın birincisi seçilecektir.

    4. Haftanın birincilerine sponsorlarımızdan çeşitli hediyeler verilecek olup; Büyük Final Yarışmasının 1. si, 2.si ve 3.sü çeşitli hediyelerle ödüllendirilecektir. Aynı zamanda yarışmanın 1.sine Albüm 2. ve 3. yarışmacıya da Klip çalışması yapılacaktır.

    5. Yürekteki Ezgiler Yarışması’nda yarışmacılara gelen SMS oylarına göre belirlenecek olan sıralama sistemi sonucunda, o haftanın 1.cisi Büyük Finale katılmaya hak kazanacaktır.

    6. Elemeye kalan Büyük Final Adayları stüdyoda “Canlı” olarak performansını sergileyecektir. Ve düzenlenecek olan ödül töreninde ilk 3’e giren adaylara ödülleri takdim edilecektir.

  İLETİŞİM:

    Adres : Beşyol Mah. E-5 Yanyol Birlik İş Merkezi Tel : 0-212-541 23 09- 0 532 592 90 65 (FUAT BAHÇECİ)

    No : 25 Sefaköy / K.Çekmece /İSTANBUL Fax : 0 212- 541 93 30

    Web : www.kanal9.com.tr Frekans :Türksat3A F.12729 S.O.30000 Dikey/Vertical

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum