BAKAN MÜEZZİNOĞLU, DEĞİŞİM’İ AÇTI

BAKAN MÜEZZİNOĞLU, DEĞİŞİM’İ AÇTI
Silivri’nin ve Bölgenin yakından tanıdığı usta gazeteci A. Refik Bek’e ait 21. Yüzyılda Değişim Gazetesi’nin yeni yerinin açılış töreni Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’nun katılımıyla gerçekleşti.

Gazetenin açılış kurdelesini, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekili Tülay Kaynarca, Silivri Kaymakamı Salih, Keser, Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri eski Belediye Başkanı Hüseyin Turan, AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş ve Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcısı Tahir sert birlikte keserek, hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  

Siyasilerin, Bürokratların, İşadamlarının ve Çok sayıda davetlinin katıldığı açılış töreninde, Gazeteci A. Refik Bek, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’na, Bakanın resminin bulunduğu bir tablo hediye etti.  Bakan Müezzinoğlu’nun kalımıyla gerçekleştirilen Değişim Gazetesinin açılış töreni çeşitli ikramların bulunduğu kokteyl ile devam etti.

Değişim Gurup’ta herşey var

Daha önce İlçe Merkezinde bulunan Değişim Gazetesi, artık yeni yerinde yayın hayatına 1 Temmuz itibariyle günlük olarak devam edecek. E-5 Kenarı, Örer Otel’in alt katına taşınan Değişim Gurup bünyesinde, Gazete, değişimgazetesi.com.tr, silivrikasabam.com, Çayırdere Piknik Alanı İşletmeciliği, eski adı Saklı Bahçe olan, Yaren Kafe İşletmeciliği, Doğan Yiğit Gayrimenkul yer alıyor.  

Haberdar Gazetesi Ailesi olarak Değişim Gurup ailesine hayırlı olsun dileklerimizi sunar,  başarılarının devamını dileriz.

Haber/ Fatma Sarıbıyık 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.