Başakşehir Belediyesi'nden HABERDAR'a Ödül

Başakşehir Belediyesi'nden HABERDAR'a Ödül
Başakşehir Belediyesi'nin düzenlediği Engelsiz Haber Ödülleri töreninde HABERDAR Gazetesi, engellilerin yaşamına dikkat çeken ve onların sesini kamuoyuna duyuran haberleriyle ödüle layık görüldü.

Başakşehir Belediyesi, İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenen Engelsiz Yaşam Fuarı kapsamında gerçekleştirilen Engelsiz Haber Ödülleri töreninde, kamuoyunu aydınlatarak, engellilerin önündeki engelleri kaldıran habercileri ödüllendirdi. Törende ulusal ve yerel bazda yayın yapan birçok televizyon ve haberci ödül alırken, HABERDAR Gazetesi ekibi de engellilerin yaşamına dikkat çeken ve onların sesini kamuoyuna duyuran haberleriyle ödüle layık görüldü. Ödülü HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert, Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın elinden aldı.

“Hayatı Paylaşmak için engel yok”

 “Engelsiz Haber Ödül “törende konuşan Belediye Başkanı Mevlüt Uysal “İlçemiz en fazla basın mensubu yaşayan ilçedir. Belediye olarak engellilere yönelik yapılan haberlerle, toplumun bilinçlendirilmesi amaçlayan habercileri çalışmalarından dolayı ödüllendirmek istedik. Basınımıza ilçemizle ilgili yaptıkları haberler için değil ülke çapında yaptıkları haberlerden dolayı ödül veriyoruz.  Başakşehir Belediyesi olarak ilçemizde sosyal belediyecilik kapsamında engellilerin yaşamlarını kolaylaştırmaya dönük çalışmalar gerçekleştirerek, Başakşehir’i engelliler için de yaşanabilir bir ilçe haline getirmeye çalışıyoruz. “Engelsiz ulaşım”, “Engelsiz Tim” gibi örnek hizmetlerinde hizmet konusunda çıtayı yukarılara taşıyarak pek çok belediyeye örnek oluyoruz.  Hayatı paylaşmak için engel yok dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.