BAŞBAKAN KORUMASIYIM DEDİ KAFA ATTI!

BAŞBAKAN KORUMASIYIM DEDİ KAFA ATTI!
Esenyurt'ta Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması" olduğunu söyleyen Saffet Demirci tarafından dövüldü. 06 LOA 60 plakalı aracından inerek gazeteci Yılmaz'ın açık camından kafasına yumruklar atan

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması olduğunu söyleyen Saffet Demirci, trafikte tartıştığı gazeteci Çetin Yılmaz'ı hastanelik etti. Yılmaz'a şikayetini geri çekmesi için Avcılar Emniyet Müdürlüğü'nde baskı yapıldığı ileri sürüldü. 

Esenyurt'ta Alternatif Doğuş Gazetesi imtiyaz sahibi Çetin Yılmaz, "Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın koruması" olduğunu söyleyen Saffet Demirci tarafından dövüldü. 06 LOA 60 plakalı aracından inerek gazeteci Yılmaz'ın açık camından kafasına yumruklar atan Demirci, Yılmaz'ı ağır yaraladı. Gazetecinin tedavisi Esenyurt Devlet Hastanesi'nde sürüyor. 

İddiaya göre, Çetin Yılmaz, Avcılar Türksan Durağı yakınlarında arabasıyla yolda seyir halindeyken 06 LOA 60 plakalı aracın sürücüsü Saffet Demirci arkadan sellektör yaparak yol istedi. Ancak Yılmaz önünde bir araba olduğu için yol veremedi. Bir süre yola devam ettikten sonra Yılmaz'ın önüne geçerek aracını durduran Demirci aracından inerek Yılmaz'ın yanına gitti. Yılmaz arabanın camını açınca, "Sen benim kim olduğumu biliyor musun, ben Başbakanın korumasıyım, niye yol vermiyorsun" dedi ve Yılmaz'a küfretmeye başladı. Yılmaz'ın "Kim olduğunu bilmiyordum" ve "küfretme" şeklindeki uyarısı üzerine yaşanan tartışmanın ardından Yılmaz'ı yumruklamaya başladı. Yılmaz, bir süre sonra Avcılar Firuzköy Polis Karakolu'na gitti. Koruma Demirci de Yılmaz'ı takip ederek karakola gitti. 

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkanı Murat Abdullahoğlu, olayı öğrendikten sonra karakola gittiğini belirterek, "Çetin Yılmaz'a şikayetinden vazgeçmesi için baskı uygulamışlar. Önce şikayetten vazgeçirmişler. Ben ve arkadaşlarım gittikten sonra şikayetçi olduk. Biz arkadaşımıza şikayetçi olması yönünde söylemde bulunduğumuz için karakoldan dışarı çıkarıldık fakat Başbakanın koruması olduğu söylenen Saffet Demirci o sırada gayet rahat tavırlarla çayını yudumluyordu. Demirci'ye "neden böyle bir şey yaptığını" sordum. "Bana gazeteci olduğunu söyleseydi dövmezdim" dedi. Gazeteci arkadaşımız mağdur, gerekli hukuki girişimleri yapacağız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.