Bize reklam verin ULAN

Bize reklam verin ULAN
soL Gazetesi'nden Star'ın yayın yönetmeni Mustafa Karaalioğlu'na SERT MANŞET...
 Dün yayımlanan Star gazetesinde Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Karaalioğlu ve gazetenin yayın koordinatörü Mehmet Ocaktan’ın gazetenin reklam politikası ile ilgili kaleme aldıkları yazılara soL gazetesi çok sert tepki gösterdi. 
Gazete manşetten verdiği haberin başlığını "Bize reklam verin ulan" şeklinde atarken bu tür yazıların şantaj olduğunu öne sürdü. Ayrıca gazete bazı gazetelerin reklam almak için kirli ilişkilerde bulunduklarını da iddia etti; 

"Büyük holdinglerin tekel oluşturmasıyla birlikte Türkiye medyasında para ilişkileri ve işin reklam boyutu, giderek gazetelerin içeriğini daha fazla etkileyen bir hale büründü. 

Merkez medya, zaten reklam almak için şirketlerle kirli ilişkilere giriyor, haber gibi görünen fakat parayla yazdırılmış reklam-haberlere yer veriyor, hatta haberleriyle tehdit ettiği kimi şirketlerden reklam koparmaya çalışıyordu. 

Ancak Star gazetesinin son hamlesi, ilk defa şirketlerden reklam almak için gazetenin haber yaptığına değil, doğrudan siyasi iktidara yakınlığını kullanarak devletin zor aygıtlarını tehdit aracı olarak kullandığına işaret ediyor"

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.