Cansu Dere reklam yüzü oldu

Cansu Dere reklam yüzü oldu
Büyüleyici ve ikonik koleksiyonların yaratıcısı Atelier Rebul, yaklaşan yeni yıl kutlamalarının coşkusunu en şık şekilde yaşamaya başlıyor.

Cansu Dere, Atelier Rebul marka yüzü olarak markanın ilk Yeni Yıl daha sonra da ikonik İstanbul Koleksiyonlarının tanıtım ve çekim faaliyetlerinde yer alacak



Rebul Şirketler Grubu Co-CEO ve Atelier Rebul Kurucu Ortağı Nüket Filiba ve Cansu Dere ev sahipliğinde yapılan lansmana iş, sanat, moda ve cemiyet dünyasından Selma Ergeç,  Nur Fettahoğlu, Gizem Sabancı, Müge Boz-Caner Erdeniz, Beste Yurttaş, Mirela Cerica, Tolga Sezgin, İlkem Öztürk, Berrin Ak, Mina Karagülle, Mina Ceran, Burcu Şendir ve Ömer-Begüm Ballı gibi isimler katıldı. Atelier Rebul, hem Türkiye hem de global ölçekli bir yeni yıl kampanyasını uluslararası arenada da başarılı projeleri ile tanınan Cansu Dere ile birlikte yürütecek. 1920’lerin kutlamalarından alınan ilhamın yansıdığı karelerde, özel kutu tasarımları şık bordo ve yeşil formlarıyla yılbaşı kutlamalarının ruhunu yansıttı. Hediye sanatının uygulandığı yılbaşı hediye kutuları aynı renk kurdelelerle zenginleştirilirken baş harf uygulaması ile kişiselleştirilerek özel olarak yazılan notlar ile tamamlandı. Kamera önünde ve arkasında özgün duruşu ile tanınan Cansu Dere’nin performansı ve yeteneği, her bir detayı incelikle düşünülmüş Atelier Rebul hediyelerinin özel hikayelerinin karelerine yansıdı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.