Gazetecilerden güçbirliği

Gazetecilerden güçbirliği
Esenyurt’ta yaşayan ve ilçede görev yapan basın mensupları, kurumsallaşma çalışmalarını sürdüren Esenyurt Kent Konseyi çatısı altında bir araya gelerek Basın Yayın Çalışma Grubu’nu oluşturdular. Gazeteciler, Çalışma Grubu ile, ilçede yaşadıkları mesleki s

 

 

KURUMSALLAŞMAçalışmalarını hızlı bir şekilde sürdüren Esenyurt Kent Konseyi, önceki gün de ilçede görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek Basın Yayın Çalışma Gurubu’nu oluşturdu.

Kent Konseyi’nin Eskule Alışveriş Merkezi’nin 6. katındaki merkezinde gerçekleşen toplantıda kurulan Basın Yayın Çalışma Gurubu, ilçede görev yapan basın mensuplarının yaşadıkları sorunların tespiti ve çözüm önerilerinin yanı sıra ilçede toplumsal yaşamı kolaylaştıracak projeler üzerinde de çalışmalar yürütecek.

Dün sabah gerçekleştirilen toplantıya Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Hanifi Kaya, Yürütme Kurulu Üyeleri Murat Abdullahoğlu ve Yusuf Ulu, gazeteciler Erdal Karasansar, Kamil Uci, Emin Beyaz, Hüsamettin Erbaş, Güven Mutlu, Engin Pınarbaşlı, Gül Güyük, Tuğba Yılmaz, Ufuk Şentürk, Orhan Şimşek ve Hakan Hazar katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Kent Konseyi Genel Sekreteri Mehmet Hanifi Kaya, bir süre önce kültür-sanat, kadın ve gençlik komisyonlarının oluştuğunu ve çalışmalara başladığını belirterek, “Sırada Basın Çalışma Grubu var. Umuyorum ki burada oluşacak yürütme hem basın çalışanlarımız hem de ilçemiz adına faydalı işlere imza atacaktır” dedi.

Daha sonra ayrı ayrı söz alan basın mensupları da oluşturulan Çalışma Grubu’nu önemsediklerini belirterek, çeşitli önerilerde bulunup toplantıya katkı sağladılar.

Esenyurtlu gazetecilere, tek çatı altında ortak çalışma yapma imkanı sunacak olan Basın Yayın Çalışma Grubu, 1 Mart salı sabahı Kent Konseyi merkezinde bir toplantı daha yaparak 5 kişilik yürütme kurulunu belirleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.