İETT ve İSPARK dosyası hazırlandı

İETT ve İSPARK dosyası hazırlandı
İYGAD'ın Şubat ayı toplantısında tartışmaya açılan İETT ve İSPARK kriterleri, İBB yetkililerine sunulmak üzere kabul edildi. Tüm hazırlıklarını tamamlayan İYGAD, yerel gazetecilere büyük fayda sağlayacak ücretsiz otopark ve ücretsiz ulaşım için karar süre

İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Yönetim Kurulu, Şubat ayı olağan toplantısını Esenyurt'ta bulunan Garip Usta Pastanesi'nde gerçekleştirdi.

Toplantıda; üyelik vasfını yitiren, mükerrer yazılan ve istifasının kabul edilmesini isteyen; Melis Avcı, Aziz Kaya, Cenk Türkgezer, Işınsu Gaygusuz, Altuğ ortayakalı, Devrim Çuhadar, Dilek Onur, Mevlude Aslan, Şaban Çağlar, Zerrin Çağlar, Sevil Çelik, Serkan Taşkın ve Eren Yılmaz, oy birliğiyle üyelikten düşürüldü.  üyelikten Öte yandan üyelik müracaatında bulunan; Özgür Deniz Kaya, Havva Nur Tokgöz ve Eren Taşar'ın üyeliklerinin kabulü oy çokluğu ile kabul edildi.

Yönetim Kurulu toplantılarına düzenli katılmayan ve sosyal medya üzerinden derneği itibarsızlaşma çalışması yürüten Nurettin Girgin, toplantılara işlerinin yoğunluğu nedeniyle katılamadığı için yönetim kurulundan istifasını isteyen Lütfü Bulut'un yönetim kurulu üyelikleri oy birliği ile düşürüldü. Yerlerine; Durbey Duran ve Tolga Bora Yılmaz kabul edildi.

 

İETT VE İSPARK DOSYASI HAZIRLANDI

İstanbul'da görev yapan yerel gazetecilerin İETT ve İSPARK imkanlarından ücretsiz faydalanması için hazırlanan teklif raporu, İBB'deki siyasi parti gurup başkanvekillerine sunulmak üzere son şekli oy birliği ile kabul edildi.

İETT ve İSPARK'dan ücretsiz faydalanmanın İBB tarafından kabul edilmesinden sonra, Nisan ayı içersinde olağanüstü kongrenin yapılmasına yönelik temenni kararı alındı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.