İlk programda site kilitlendi!

İlk programda site kilitlendi!
Önceki akşam Kanal 9 ekranlarına merhaba diyen ‘Mehmet Mert ile Mertçe Söyleşiler’ programı seyircisiyle buluştu. Bundan böyle her Perşembe ekranlara gelecek olan ‘Mertçe Söyleşiler’in ilk konukları ise Rahmi Yazıcı, Köksal Çebi ve Ali Şeker’di. Gecenin b
İlk programda site kilitlendi!
 
Önceki akşam Kanal 9 ekranlarına merhaba diyen ‘Mehmet Mert ile Mertçe Söyleşiler’ programı seyircisiyle buluştu. Bundan böyle her Perşembe ekranlara gelecek olan ‘Mertçe Söyleşiler’in ilk konukları ise Rahmi Yazıcı, Köksal Çebi ve Ali Şeker’di. Gecenin bir ilginç yanıysa Kanal 9 internet sitesinin ziyaretçi akınına uğrayarak kısa süreliğine kilitlenmesi oldu.
 
Ağırlıklı olarak Büyükçekmece’nin konuşulduğu ilk programda Yat Limanı, Kent Konseyi gibi konular tartışıldı. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rahmi Yazıcı’nın grafiklerle yaptığı anlatım büyük beğeni topladı. Yazıcı özetle yat limanının yerinin yanlış olduğunu, “Güzelce ile Sinanoba yakasına” yapılması gerektiğini vurguladı. Öte yandan Dr. Ali Şeker ile sivil toplum önderi Köksal Çebi, “Büyükçekmece’ye kent konseyi yapılsın” konusunda hemfikir görüşler belirtti.  Pek çok elektronik postanın, kısa mesajın yağdığı programa telefonla bağlanan izleyiciler de oldu.
 
Başkanlar çiçek gönderdi
 
Mertçe Söyleşiler’in ilk yayınına; Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün ve Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara başta olmak üzere bir çok siyasiler çiçek göndererek Mert’e başarılar dilediler.
 
kanal9.com.tr kilitlendi
Diğer yandan Kanal 9 TV’ye ait internet sitesinin kilitlenmesi ise program çalışanları için sevindirici bir olaydı. Yüzlerce izleyicinin programı internet sitesine girerek canlı yayın butonundan izlemesi siteyi kısa süreliğine de olsa dondurdu. Hem internet ortamından hem de tv frekansından yoğun seyirci kitlesinin programa ilgi göstermesi tüm ekibi sevindirdi. Perşembe akşamı saat 20:00’da başlayan ‘Mertçe Söyleşiler’ programı, saat 21:30’da son buldu. (Mehmet Ali Çatal)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.