iYGAD Cuma günü eylemde

iYGAD Cuma günü eylemde
İYGAD Yönetim Kurulu, Silivri Belediyesi'nin yerel basına yönelik yayınladığı genelgenin geri çekilmesi için 5 Eylül'de yapılacak olan siyah çelenk bırakma eylemi gününü değiştirildi. Eylem Cuma günü, saat 12’de yapılacak.
İYGAD Yönetim Kurulu, yerel medya mensuplarının İETT ve İSPARK'dan ücretsiz yararlanması için yapılan olumlu görüşmelerin sonuçlanması için Başkan Ali Tarakçı'yı görevlendirdi. İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Yönetim Kurulu Ağustos ayı 2. toplantısı Comfort Otel Esenyurt'ta gerçekleştirildi.

Yeni alınan karar gereği, Başkanlığı'nı Yunus  Arıkan'ın yaptığı toplantıda gündem de bulunan 8 madde görüşüldü.

TOPLANTIDA ALINAN KARARLAR ŞÖYLE:

Toplantılara düzenli olarak katılamadığı ve yeteri kadar faydalı olamadığı gerekçeleriyle istifa eden Yürütme Kurulu Üyesi Mustafa Karayün'ün istifası kabul edildi. Oy birliği ile yerine Yönetim Kurulu Üyesi İsmail Çavdar, Yürütme Kurulu Üyeliğine getirildi.

Silivri Belediyesi'nin yerel medyaya yönelik yayınladığı kriterlerin protesto edilmesi için belediyeye 5 Eylül de yapılacak olan çelenk bırakılma tarihi değiştirildi. CHP'nin 5-6 Eylül tarihlerinde Kurultay yapacağından dolayı, 29 Ağustos Cuma günü saat 12'de belediye binası önünde, siyah çeleng bırakılma eyleminin yapılması karar altına alındı.
Üyelik başvurusu ret edilen 4 üyeye yapılan itirazın yerinde incelenmesi için, komisyon kuruldu. İETT ve İSPARK'dan yerel gazetecilerin ücretsiz yararlanması için, Eylül ayının ikinci haftasında Büyükşehir Belediyesi AK Parti ve CHP Gurup Başkanvekilleriyle görüşme için Ali Tarakçı'ya yetki verildi.

20 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan üye toplantısının geniş katılımlı yapılabilmesi için komisyon kuruldu. İYGAD'ın internet sitesi ve İYGAD TV ile ilgili son hazırlıkların yapılarak Eylül ayının başında açılması için, Bileşimden Sorumlu Başkan Yardımcısı Hakan Azar'a görev verildi. Ağustos ayı 3. Yönetim Kurulu Toplantısı'nın Esenyurt'ta bulunan Doğa Hastanesi'nde Zafer Yiğiter başkanlığında toplanmasına karar verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.